Всі категорії
Додати товар

Зволожувальний пілінг гель-гомаж із фруктовими кислотами rosette, 120 г

435 грн -17% 365 грн
Опис

Зволожувальний пілінг гель-гомаж із фруктовими кислотами Rosette, 120 г

Цена 365 грн.

Опис: Призначений для сухої та чутливої шкіри. Як усі неабразивні гомажі, скочується в процесі м'якого масажу, забираючи з собою змертвілі клітини шкіри, очищає пори від забруднень і шкірного жиру, усуває тьмяний, сіруватий тон обличчя.

Крім АНА кислот, містить ферментований екстракт соєвого молока й алантоїн, які додатково зволожують і знімають подразнення викликане сухістю, а також покращують захисні функції шкіри.

Застосування: на чисту суху шкіру нанести гель, уникаючи зони навколо очей і губ. М'яко помасажувати круговими рухами. Гель поступово почне скочуватися, після чого потрібно ретельно промити шкіру та вмитися з вашим звичайним засобом для вмивання. Рекомендується використовувати 2-3 рази на тиждень вранці, перед вмиванням. Також можна використовувати для огрубілої шкіри на колінах і ліктях.

Склад: вода, гліцерин, дигліцерин, стеартримоніумхлорид, карбомер, етанол, фермований екстракт соєвого молока, глюкоза, алантоїн, молочна кислота, яблучна кислота, лимонна кислота, екстракт листя чаю (камелії китайської), (стил/VP) сополімер, метилпарабен, аромат.

Вироблено в Японії.

Обміна, повернення і торга НІ.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 120мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?