Всі категорії
Додати товар

Rosette пілінг-скатка gommage exfoliator peeling gel, 120 мл

435 грн -17% 365 грн
Опис

Rosette Пилинг-скатка Gommage Exfoliator Peeling Gel , 120 мл

Цена 365 грн.

Пілінг-гомаж Rosette за результатами споживчого голосування 2015 року (як і роком раніше 2014) зайняв перше місце в категорії ексфоліантів. Він випускається вже приблизно 10 років і ніжно любить покупців за співвідношення демократичної ціни та прекрасної якості.

Будь-яка, навіть здорова та молода шкіра потребує регулярного оновлення, щоб зберегти свіжий і доглянутий вигляд. Відбувається це зазвичай за допомогою природного відлущування старих ороговілих шарів епідермісу, на зміну яким приходять нові. З'яленні на нашому ринку цього чудодійного засобу для очищення й омолодження шкіри обличчя ми зобов'язані азійським виробникам. Східна медицина — одна з найдавніших у світі, головний її принцип — природність, мінімальне втручання в природні процеси. М'який напівпрозорий гель із легким квітково-фруктовим ароматом м'яко відлущує змертвілі клітини шкіри, очищає пори від забруднень і шкірного жиру, усуває тьмяний, сіруватий тон обличчя, унаслідок чого вона активно оновлюється.

Завдяки ніжній дії фруктових кислот (молочної, лимонної та яблучної) засіб неабияк пом'якшує шкіру, а також дає змогу зменшити рівень пігментації, вирівнює рельєф і тон шкіри.

До складу також входить екстракт зеленого чаю (камелія китайська), який є чудовим антиоксидантом. Має виражені антисептичні та антибактеріальні властивості, заспокоює й загоює пошкоджену шкіру, нормалізує обмінні процеси в тканинах, сприяє очищенню шкіри та звуженню пор, поліпшенню кольору обличчя. Також зелений чай усуває почервоніння й подразнення, надмірну жирність і блиск.

Найголовніша перевага — ви ніколи не перепобідаєте. У певний момент, коли шкіра стане досить сухою, ковтунці просто перестануть утворюватися. Після використання скатки шкіра стає більш гладкою, пружною, еластичною й набуває свіжого здорового сяйного кольору обличчя.

Спосіб застосування: оптимально використовувати пілінг 1 раз на тиждень у разі сухої шкіри та двічі на тиждень за нормальної та жирної. Нанесіть засіб на суху, а не на вологу шкіру після вмивання пінкою. Вичекавши кілька хвилин, можна починати масування. Не потрібно втирати скатку в шкіру, досить просто виконувати легкі, кругові рухи кінчиками пальців, поки не утворюються невеликі ковтунці. Коти, що утворюються на шкірі, змийте водою. Це целюлоза пілінг-скатки, що входить до складу. Потім використовуйте свій звичайний зволожувальний засіб. Пілінг можна використовувати не тільки для обличчя, але й на інших ділянках тіла (зона декольте, лотті, коліна та ін.).

Обміна, повернення і торга НІ.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 120мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?