Всі категорії
Додати товар

Гідрофільна олія для жирної шкіри. ручна робота! органічний склад!

350 грн
Опис

Гідрофільна олія - це очищуючий засіб для вмивання на основі олії. При змішуванні з водою перетворюється на легку емульсію, яка дбайливо і делікатно видаляє забруднення і косметику з поверхні шкіри. З'єднувальним компонентом між олією і водою є оливковий емульгатор, який зв'язує молекули води і олії, в результаті олія стає гідрофільною - тобто перестає "боятися" води, вона пов'язує і розчиняє жири і компоненти косметики, навіть в порах шкіри. 

До складу входять тільки натуральні компоненти: високоякісні рослинні олії, оливковий емульгатор, вітамін Є та ефірні олії.

- Олія жожоба – чудовий доглядовий засіб для жирної шкіри, природний віск, має властивості: антиоксидантну, антисептичну, поживну, протизапальну, пом'якшувальну, регенеруючу, зволожуючу.
- Олія персикових кісточок пом'якшує, розгладжує, дарує відчуття бархатистості і ніжності, знімає запалення і відчуття стягнутості.
- Олія абрикосових кісточок має протизапальну, тонізуючу, омолоджуючу, пом'якшувальну дію.
- Олія виноградних кісточок ніжно очищує і зволожує шкіру, сприяє розгладженню дрібних зморшок, звужує пори, повертаючи здоровий, доглянутий вигляд.
- Олія рисових висівок - надає шкірі матовість і гладкість.

Ефірні олії лимона і чайного дерева надають освіжаючий аромат, сприятливо впливають на шкіру, мають антисептичну і протизапальну дію.

Застосування: 
Флакон добре збовтати, нанести засіб на суху шкіру обличчя, губи, вії, розподілити масажними рухами, злегка втираючи протягом 20-30 секунд. Щоб змивання навколо очей було комфортним, попередньо зняти залишки засобу ватним диском. Змити великою кількістю теплої води. Для чутливої шкіри можливо нанесення одразу на вологу шкіру.

Склад: олія жожоба, олія персикових кісточок, олія абрикосових кісточок, олія рисових висівок, олія виноградних кісточок; вітамін Є; емульгатор полісорбат 80; ефірні олії лимона, чайного дерева.

Об’єм - 100 мл

Термін зберігання: 6 місяців. Готується в день відправки замовлення.

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
  • Коричневий
Розмір:
  • 100мл
Класифікація:
Натуральна Органічна
Тип шкіри:
Жирна
Призначення:
Антивікове Живлення Зволоження

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?