Всі категорії
Додати товар

Ензимна пудра з полином isntree spot saver mugwort powder wash

35 грн
Опис

Ензимна пудра з полином Isntree Spot Saver Mugwort Powder Wash

Пінка для вмивання та пілінг – ензимна пудра 2-в-1 дозволяє провести глибоке, але при цьому дбайливе очищення шкіри будь-якого типу.

Пудра при з'єднанні з невеликою кількістю води утворює м'яку піну, яка ефективно змиває забруднення, розчиняє і видаляє надлишки шкірного жиру, сприяє відлущуванню відмерлих клітин і має нейтральний баланс - pH 6. Завдяки збалансованій формулі, не викликає подразнень і не провокує появу сухості. Ензимна пудра ефективно бореться з акне, висипом вугрів і запаленнями.

Ключовий компонент пудри – ензими папайї, які є ексфоліантом природного походження. Ензими мають здатність розщеплювати кератин, завдяки чому відмерлі клітини легко і безпечно видаляються. Проникаючи в пори, ензими папайї розчиняють сальні пробки, допомагають позбутися чорних крапок.

Екстракт полину регулює секрецію залоз, знімає запалення та почервоніння, має бактерицидні властивості, стимулює оновлення, розгладжує зморшки, лікує акне.

У соли Мертвого моря міститься велика кількість різних сполук, кожна з яких відіграє важливу роль у підтримці здоров'я шкіри:

- йод виявляє бактерицидні властивості, регулює гормональний баланс;
- бром має антисептичний та заспокійливий ефекти;
- калій відповідає за рівень вологи в клітинах, сприяє швидкій регенерації тканин;
- Магній захищає шкіру від запалень;
- Кальцій необхідний для формування кісток, а його недолік погіршує згортання крові;
- залізо бере участь у транспортуванні кисню та процесі утворення еритроцитів;
- Кремній стимулює оновлення клітин шкіри, стримує процеси старіння;
- сірка сприяє утворенню нових колагенових волокон, які відповідають за еластичність шкіри.

Регулярне застосування пудри прискорює оновлення шкіри, сприяє звуженню очищених пор, завдяки чому поверхня шкіри стає гладкішою, зменшується пігментація, вирівнюється колір обличчя.

Трохи пудри змішати з невеликою кількістю води, спінити, нанести легкими круговими рухами на обличчя, уникаючи області навколо очей, ніжно помасажувати і змити теплою водою . Використовувати 2-4 рази на тиждень.

Об'єм: 1 г

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?