Всі категорії
Додати товар

Пробник олія для очищення обличчя dermalogica precleanse

35 грн з 08 Травень - додавайте до обраного

50 грн
Опис

ГІДРОФІЛЬНЕ ОЛІЯ ДЛЯ УМИВАННЯ

Масло для глибокого очищення видаляє з поверхні шкіри жиророзчинні забруднення та засоби макіяжу. Це перший етап подвійного очищення Dermalogica. Precleanse повністю розчиняє шкірне сало, сонцезахисні фільтри, водостійку косметику, забруднення з навколишнього середовища, які накопичуються на поверхні шкіри, дозволяючи призначеному вам за типом шкіри очищувачу для другого етапу очищення ретельніше впливати на шкіру та отримати результати професійного очищення. Олія Рисових висівок і Вітамін Е мають відновлюючі властивості. Забезпечує глибоке очищення навіть жирної шкіри. Не містить штучних ароматизаторів та барвників.

Видаляє олії з поверхні шкіри, не викликаючи появи закупорок.
Незамінні жирні кислоти живлять та відновлюють шкіру.
Посилює ефективність вашого очисника Dermalogica.

ІНГРИДІЄНТИ:
Олія насіння огірковика: містить гамма-лінолеву кислоту, яка широко використовується для лікування запальних процесів та екземи, а також бореться із зневодненістю та лущенням шкіри.
Олія абрикосових кісточок: джерело жирних кислот, вітаміну А та лінолевої кислоти. Олія допомагає заспокоїти подразнення, живить та зволожує шкіру.
Олія горіхів кукуя: багате джерело вітамінів А, C та Е, омега-3 жирних кислот, використовується для лікування різних шкірних захворювань, сухості шкіри, акне.
Олія рисових висівок: містить оризанол, вітаміни групи В, антиоксиданти та фітостероли, які допомагають інгібувати окисні процеси в клітинах, пом'якшують шкіру та сприяють її відновленню.
Олія насіння соняшника: натуральний тригліцерид, що має відмінні пом'якшувальні властивості.
Токоферол ацетат (вітамін Е): багатий на антиоксиданти вітамін, який підвищує еластичність шкіри.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой
Класифікація:
Професійна
Тип шкіри:
Всі типи
Продавець
annabibikova
annabibikova
Супер-продавець
Софиевская Борщаговка
95% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?