Всі категорії
Додати товар

Пілінг для обличчя, потрійної дії instytutum triple-action resurfacing peel

2500 грн
Опис

В наявності !

Пілінг для обличчя потрійної дії Instytutum Triple-Action Resurfacing Peel — це ефективний відлущувальний засіб, що забезпечує шкірі комплексний догляд, покращує її, робить гладенькою й оксамитовою. Він моментально вирівнює шкірний мікрорельєф і покращує текстуру обличчя, наповнюючи привабливим здоровим сяйвом.

10% гліколева кислота делікатно видаляє ороговілі часточки епідермісу, звужує розширені пори та м'яко освітлює пігментні плями. Ензими папайї збагачують клітини корисними речовинами, усувають подразнення, заспокоюють шкіру, тонізують, активізують синтез волокон колагену та процеси відновлення. Гіалуронова кислота глибоко зволожує, сприяє скороченню зморшок і запобігає їхній подальшій появі, а також підтримує оптимальний рівень цілющої вологи в епідермісі. Вітамін Е і провітамін В5 надають могутню антиоксидантну, регенерувальну та омолоджувальну дії.

Спосіб застосування: нанесіть тонким шаром на шкіру обличчя, шиї та зони декольте, уникаючи зони навколо очей. Помасажуйте обличчя круговими рухами протягом 1-3 хвилин. Залиште на обличчі як маску ще на 5-8 хвилин. Змийте теплою водою. Для чутливої ​​шкіри використовуйте лише як маску, не масажуючи обличчя, і залиште на 3-5 хвилин. Для кращого результату використовуйте продукт 1-2 рази на тиждень,

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Чорний
Розмір:
  • 60мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?