Всі категорії
Додати товар

Пеларт мус для жирної шкіри на основі дев'ясила та звіробою pelart laboratory inula line mousse

450 грн
Опис

Є в наявності на розлив

Пеларт Мус для жирної шкіри на основі Омана та звіробою Pelart Laboratory Inula Line Mousse Clearing Oily Skin
Ніжний і дуже м'який засіб, що не містить мила, під дією води перетворюється на густу пінку, яка делікатно, але ретельно позбавляє шкіру будь-яких забруднень, шкірного секрету, залишків макіяжу. Засіб заспокоює подразнену шкіру, має протизапальну дію, звужує й очищає пори, забезпечує зволоження епідермісу та насичує шкіру киснем.
Активні компоненти:
- Екстракти чистотілу та шавлії мають потужну бактерицидну, протизапальну та протисвербіжну дію.
- Комплекс АНА-кислот(гліколієва, молочна, лимонна, винна) оновлює шкіру, робить її м'якою та пружною. Кислоти сприяють оновленню шкіри, активно борються з акне та пігменетацією. Шкіра стає світлою та сяйною.
- Ефірна олія евкаліпта «запобігає» сальні залози, які надто активно виділяє шкірний секрет, мають антисептичну, протимікробну та протизапальну дію.
- Екстракт ромашки - заспокоює шкіру, ніжний природний антисептик м'яко знімає подразнення, почервоніння, лущення та свербіж. Лікує вугрову та гнійничкову висипку, акне.
- Яблучний оцет відлущує мертві клітини й освітлює пігментацію, зменшує чорні цятки. Природним способом регулює pH шкіри, не порушуючи водночас кислотний бар'єр.
- Біосахариди помітно пом'якшують шкіру, покращують її зовнішній вигляд і стійкість до УФ-випромінювання, захищають від шкідливих зовнішніх чинників і окисного стресу.
- Алое вера - містяться практично всі необхідні мікро- та макроелементи — амінокислоти, вітаміни, алантоїн, які пом'якшують верхній шар шкіри, стимулюють регенерацію тканин і запобігають процесу старіння

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Другой
Продавець
shoes_gorodok
shoes_gorodok
Хмельницький
55% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?