Всі категорії
Додати товар

Очищувальний гель для вмивання, kiehl`s ultra facial cleanser

280 грн
Опис

Ранок кожної красуні починається з умивання. Достатньо нанести на долоню краплю гелю Ultra Facial Cleanser від елітного американського бренда Kiehl`s, спінити його під проточною водою та очистити обличчя, усміхнувшись своєму сяйному відображенню в дзеркалі.

Інноваційна формула засобу була виготовлена спеціально для власників нормальної та чутливої шкіри, що потребує особливого, дбайливого підходу. Склад вільний від консервантів і парабенів, силіконів та яскравих синтетичних ароматизаторів. Антисептичні компоненти нового покоління делікатно розчиняють пил і бруд, надлишок себуму і залишки декоративної косметики, що закупорюють пори. Натуральна олія авокадо інтенсивно живить клітини, олія абрикосових кісточок виводить токсини та активізує омолодження, а сквалан заповнює нестачу цілющої вологи всередині покриву. Водночас гель не порушує природний баланс pH, підтвердженням чому є відсутність сухості й стягнутості. Відчуйте свіжість, що зберігається протягом усього дня, завдяки Kiehl`s Ultra Facial Cleanser.

Спосіб застосування: змішати невелику кількість гелю з водою і кінчиками пальців нанести на обличчя, очистити обличчя та шию круговими рухами. Залишки ретельно змити теплою водою чи усунути вологим спонжем.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 30мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?