Всі категорії
Додати товар

Пінка для вмивання plantnery tea tree для чутливої, комбінованої шкіри, 100 гр

495 грн
Опис

Пінка для вмивання Plantnery Tea Tree для чутливої, комбінованої шкіри – універсальна, як для жінок та чоловіків. Це одна з найкращих натуральних масок для обличчя в сучасній косметології від відомого бренду Plantnery, який представляє свою продукцію не тільки на найвідоміших торгових майданчиках Азії, але і є одним з брендів, що найбільше продаються в магазинах King Power Duty Free.

Очищаюча піна для обличчя – бестселер у Таїланді. Вона ідеальна не тільки для жирної комбінованої шкіри, а й для чутливої ​​та навіть сухої, схильної до появи прищів шкіри. Виготовлена ​​з ультраконцентрованих екстрактів чайного дерева, вирощеного в природних умовах та сертифікованого як органічний. Видобувається особливим способом, з великою концентрацією Терпінен-4. Вона зменшує запальні вугри і забиті прищі, зменшує кількість бактерій P.Acnes, що викликають прищі, звужує пори, контролює вироблення підшкірного жиру, відлущує омертвілі клітини, розгладжує бугристу шкіру постакне, зволожує і затримує в клітинах воду.

Дія:

Зменшує запалення
Лікує акне
Зменшує закупорені пори
Уповільнює появу нових прищів
Контролює вироблення підшкірного жиру
Відлущує відмерлі клітини
Зволожує шкіру
Захищає від забруднення довкілля

✓Alcohol FREE
✓Fragrance FREE
✓Paraben FREE
✓Colourant FREE
✓Silicone FREE

Склад:

Glycerin, Myristic Acid, Water, Potassium Hydroxide, Lauric Acid, Palmitic Acid, Stearic Acid, Glycol Distearate, Sodium Laureth Sulfate, Propylene Glycol, Hydrogenated Vegetable Glycerides, Cocamidopropyl Betaine / Dineline Copolymer, Sodium Chloride, Disodium EDTA, Tetrasodium Etidronate, Polyquaternium-7, Sodium Benzoate, C12-13 Pareth-23, Niacinamide, Pyridoxine Hydrochloride, Tocopheryl Acetate, C12-13 Pareth-3, Bisabolol, Virginiana (Witch Hazel) Extract, PEG-8, Saccharomyces / Viscum Album (Mistletoe) Ferment Extract, Salicylic Acid, Sorbitol, Potassium Sorbate, Triethanolamine, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Panthenol, PEG / PPG Lactobacillus/Soybean Ferment.Extract, Laminaria Ochroleuca Extract, 1,2-Hexanediol, Caffeine, Disodium Rutinyl Disulfate, Carnitine, Centella Asiatica Leaf Extract, Saccharomyces / Imperata Cylindrica Root Ferment Extract, Potassium Hyaluronate, Hydium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate, Sodium Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract, Citric Acid, Glucose, Caprylyl Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Butylene Glycol, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate.

Пінка для обличчя "Чайне дерево" - це лише один із багатьох наших продуктів, які допомагають боротися з вадами шкіри. Спробуйте інші продукти нашої потужної серії засобів з екстрактом чайного дерева: тонік, есенція, сироватка, нічна маска, денний крем, ВВ крем, зволожуючий міст.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 100мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?