Всі категорії
Додати товар

Продаю б/у серветки для видалення чорних точок ciracle, половина банки🫶

200 грн
Опис

Повний набір в коробці( банка з серветками+пінцет для нанесення), відкриті десь 3 місяці тому

Ненависні чорні точки — незмінні супутники жирної і комбінованої шкіри обличчя, яка приносить немало прикрощів багатьом представницям прекрасної половини людства. Позбавитися від цих вад допоможе унікальний засіб, розроблений корейськими фахівцями — серветки для видалення чорних точок Ciracle Pore Control Blackhead Off Sheet.

Унікальна формула засобу, яким просякнуті серветки, відкриває пори, глибоко очищає їх, видаляючи бруд і надлишки шкірного сала. Екстракти шавлії, м'яти, меліси, омели білої, звіробою і ялівцю, що входять до складу засобу, роблять потужну антисептичну і бактерицидну дії, заспокоюють подразнення, зволожують шкірний покрив і підвищують її захисні властивості.

витягнути серветку з баночки за допомогою спеціального пінцета. Щільно прикласти серветку до шкіри, щоб не було бульбашок, і залишити на 15 хвилин. Для посилення ефекту від застосування заздалегідь шкіру можна розпарити, а поверх серветки використати харчову плівку. Через 15 хвилин серветку зняти і чистою ватною паличкою/косметичною петлею/ложечкою уно прибрати зі шкіри витягнуті з пір забруднення.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Коричневий
  • Чорний
Розмір:
  • 100мл
Класифікація:
Натуральна
Тип шкіри:
Всі типи

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?