Всі категорії
Додати товар

Bueno, гель для вмивання "pure moonlight rose floral cleanser"

380 грн
Опис

80 ml
Bueno, Гель для вмивання "Pure Moonlight Rose Floral Cleanser"
Квітковий гель для вмивання з пелюстками троянд м'яко та ефективно очищує шкіру від усіх забруднень та залишків макіяжу. Завдяки подрібненим пелюсткам троянди виконує легкий пілінг і відлущує ороговілі клітини, сприяє регенерації клітин. Вирівнює рельєф та тон шкіри, наповнює здоровим сяйвом.

Гель не пошкоджує природний pH шкіри та зміцнює ліпідний шар, який захищає шкіру від негативного впливу зовнішніх факторів.

Підходить для всіх типів шкіри.

ОСНОВНІ КОМПОНЕНТИ:

Екстракт алое - сприяє пом'якшенню шкіри та зняттю подразнень, прискорює загоєння ранок, має протизапальну та антиалергічну активність, надає антиоксидантну дію, стимулює синтез власних колагенових волокон. Надає зволожуючий, охолодний, пом'якшуючий, розгладжуючий, освіжаючий та підтягуючий ефект, покращує обмін речовин, стимулює регенерацію клітин та покращує тургор шкіри.
Екстракт баобаба – усуває сухість, лущення, загоює тріщини, знімає запалення, посилює регенерацію та відновлення шкірних покривів, пом'якшує, розгладжує зморшки. Має антиоксидантну активність, пригнічуючи дію вільних радикалів і згубних факторів зовнішнього середовища.
Екстракт центели - має протизапальну та ранозагоювальну дію, сприяє відновленню бар'єрних властивостей шкіри та утриманню вологи, знижує чутливість шкіри, зменшує набряки, має судинозміцнювальну дію та зменшує купероз. Підвищує пружність та еластичність шкіри, насичує клітини дерми вологою.
Екстракт інжиру містить унікальний ензим фіцин. Він вважається еліксиром молодості, тонізує, очищає, освітлює, чинить антивікову дію, забезпечує ліфтинг-ефект, чинить протизапальну дію, зволожує, регенерує, відлущує. Фіцин діє у 20 разів сильніше, ніж папаїн, вирівнює колір та оновлює шкіру, не викликаючи подразнення.
Екстракт оливи є потужним антиоксидантом. Він контролює кислотні процеси у клітинах, захищає від вільних радикалів та уповільнює процеси старіння. Крім того, олива збагачує шкіру вітамінами А, D, E, K, жирами, пектинами, залізом та іншими корисними речовинами.
Гліцерин - добре притягує вологу і зберігає її в тканинах, позитивно впливає на метаболічні процеси, стимулює обмін речовин, створює бар'єр для мікробів, не дозволяє їм проникати в глибокі шари дерми, ліквідує висипання на шкірі, а також омолоджує.
Кераміди - сприяють оновленню шкіри, покращують захисні та бар'єрні функції, нормалізують гідроліпідний баланс, захищають від зневоднення, мають омолоджуючий потенціал. Підвищують захисні функції епідермісу, запобігають втраті вологи та допомагають відновити шкіру. Позбавляють сухості, лущення.
Олія апельсина - покращує колір обличчя, вітамінізує шкіру, звужує пори, регулює вироблення себуму. Нормалізує гідроліпідний баланс, підвищує пружність, надає гладкість, розрівнює мікрорельєф, знімає м'язову напругу, м'яко відбілює шкіру, освітлює пігментацію.
Олія соняшнику – добре пом'якшує суху шкіру та зволожує її, надає заспокійливий ефект, покращує процеси регенерації клітин шкіри.
Олія троянди - благотворно впливає на суху шкіру, що в'яне, повертає їй сяючий здоровий вигляд. Усуває лущення та роздратування, зменшує виразність зморшок. Є джерелом вітамінів А та С, які захищають клітини шкіри від впливу вільних радикалів. Містить натуральні жирні кислоти, що відновлюють захисні функції шкіри.
ЗАСТОСУВАННЯ:

Нанести на вологе обличчя, помасажувати та змити теплою водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари