Всі категорії
Додати товар

Shiseido waso мініатюри гідрофільна олія-гель, крем зволожуючий

119 грн -17% 99 грн
Опис

Shiseido Waso gel to oil cleanser гідрофільна олія-гель 15 ml, mega hydrating cream крем зволожуючий 5ml

Shiseido Waso Shikulime Cleansing Gel — це натуральний, екологічний та ефективний засіб для очищення шкіри від забруднень, надлишків себуму та водостійкого макіяжу. Під час контакту з водою гель перетворюється на ніжну олійку, яка притягує забруднення та глибоко очищає. Після вмивання шкіра дихає, сяє зсередини, стає здоровою і пружною.
Активні компоненти:
японський лайм шикуваса — звужує пори, нормалізує роботу сальних залоз, укріплює судинну сітку й усуває запалення. Стимулює ріст нових клітин.

Перший крок вашої процедури по догляду за шкірою, видавіть краплю засобу розміром з вишню на долоню і масажними рухами нанесіть на суху шкіру, щоб видалити макіяж і забруднення. Змийте водою. Використовуйте вранці та ввечері.

для очищення, для зняття водостійкого макіяжу

Обʼєм 15 мл
В наявності 2 шт

Shiseido Waso Shikulime Mega Hydrating Moisturizer — мегазволожувальний крем для обличчя з лаймом Шикуваса. Магічний засіб з ніжною кремовою консистенцією моментально всотується і відразу ж діє. Він зволожує глибоко й надовго (до 48 годин), живить і відновлює природний захисний бар'єр.
Серед інших інгредієнтів формула містить японський лайм Шикуваса, який називають фруктом довголіття завдяки високому вмісту поліфенолів. Це потужні антиоксиданти, які захищають від окисного стресу й запобігають передчасному старінню. Shikulime Mega Hydrating Moisturizer — це веганський б'юті-продукт з екологічно чистих інгредієнтів, створений повністю відповідно до природоохоронних принципів. Крем оптимальний для нормальної та сухої шкіри.

Обʼєм 5 мл

Оригінал
Стан новий!
Ціна олія-гель 15 мл - 99 грн шт.
Ціна крем 5мл - 99 грн

Ціна набору (2 шт + 1шт крем) 269 грн

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Бежевий
Розмір:
  • 5мл
  • 15мл
Класифікація:
Гіпоалергенна Міддл маркет Професійна Елітна
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Живлення Тонізуюче Зволоження

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?