Всі категорії
Додати товар

Очищуючий бальзам для зняття макіяжу beauty of joseon radiance cleansing balm 100 мл

595 грн
Опис

Очищуючий бальзам для зняття макіяжу Beauty of Joseon Radiance Cleansing Balm 100 мл
Новий, запечатаний.
Термін придатності до 06.2026.

Beauty of Joseon Radiance Cleansing Balm Очищувальний бальзам для обличчя з текстурою ніжного щербета. Тане, реагуючи на тепло шкіри. Повністю видаляє макіяж, тональні засоби, очищає пори від забруднень. Перешкоджає закупорці пор, появі чорних цяток і лущення. Делікатна формула не пошкоджує і не висушує шкіру. Забезпечує якісне очищення, не завдаючи дискомфорту. Після використання бальзаму шкіра стає м'якою і шовковистою.

Що в складі?

У складі Beauty of Joseon Radiance Cleansing Balm ферментований екстракт сої, рису, хризантеми, пробіотики і вітамін Е. Живить, зволожує і заспокоює подразнену шкіру. Не пошкоджує захисний бар'єр, впливає дуже дбайливо, підтримуючи здоров'я і красу вашої шкіри. Робить колір обличчя більш свіжим і яскравим.

У рисовій воді міститься величезна кількість мінералів і вітамінів, надзвичайно цінних для шкіри. Насамперед, це вітаміни Е і С, рибофлавін, ніацит, тіамін, інозит, що збільшують приплив крові до шкірного покриву, стимулюють оновлення і ріст клітин, вирівнюють колір обличчя і уповільнюють старіння.

Вода лаванди чинить заспокійливу дію, допомагаючи зняти стрес і позбутися напруги. Гідропат лаванди також прискорює загоєння опіків, порізів, подряпин на шкірі, стимулюючи ріст нових клітин.

Лактобактерії мають антиоксидантну властивість, забезпечують захист від окисного процесу, стресу шкіри, фотостаріння шкіри.

Ферментований екстракт сої багатий на ізофлавони, які за своєю дією нагадують жіночі естрогени і корисні для зрілої шкіри. Дослідження доводять, що ізофлавони сої збільшують синтез гіалуронової кислоти і виробництво колагену в шкірі. Також корисний фермент. Підвищує ступінь зволоженості, еластичність, пружність шкіри, стимулює оновлення клітин шкіри, прискорює дозрівання і диференціювання кератиноцитів. Зменшує явища фолікулярного гіперкератозу за вугрової хвороби, відновлює ліпідний бар'єр.

Всупереч стереотипам, очищення з бальзамом підходить будь-якому типу шкіри, зокрема жирному і комбінованому. Себум і жирні компоненти косметики краще розчиняються в середовищі, що містить ліпосодержащіе, тоді як луг не тільки гірше з цим справляється, а й руйнує захисну мантію шкіри. Бальзам Beauty of Joseon Radiance Cleansing Balm сподобається власницям нормальної, комбінованої, сухої та чутливої шкіри, а також тим, хто використовує щільні тональні основи і регулярно наносить макіяж.

Застосування:

нанесіть бальзам на суху шкіру, помасажуйте кілька секунд, щоб розчинити макіяж. Приберіть залишки засобу вологим теплим рушником або змийте теплою водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 100мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?