Всі категорії
Додати товар

Пілінгове мило rose de mer

580 грн
Опис

Унікальний кораловий пілінг вдома, який ви точно маєте спробувати! Внесезонний продукт для якісного глибокого очищення і абсолютний must-have.

Пілінгове мило Rose De Mer сприяє освітленню тону та оновленню структури шкіри, усуває комедони та має потужну протизапальну дію, а також урівноважує виділення шкірного сала та ефективно видаляє омертвілі клітини. Засіб допомагає створити ефект матової шкіри та суттєво покращує колір!

Містить у складі мікрочасточки морської губки і коралів, а також корисні рослинні екстракти. Справжні мікроскопічні коралові агати проникають у клітини шкіри, доставляють мінерали та поживні речовини, які стимулюють відлущення клітин епідермісу від нижнього шару шкіри. А екстракт арніки гірської у складі допомагає боротися зі шкідливим впливом вільних радикалів, які провокують передчасне старіння. Також має антибактеріальну дію та стимулює кровообіг.

Показання до застосування засобу: постакне, гіперпігментація, гіперкератоз, надмірне виділення себуму, розширені пори та надмірний жирний блиск.

Призначається для жирної та комбінованої шкіри. Підходить для застосування під час вагітності та в період лактації завдяки якісному безпечному складу.

Можна використовувати і для обличчя (робить шкіру гладкою і тон рівномірним), і для тіла (допомагає в боротьбі з рубцями та стриями, шліфуючи їх).
ЗАСТОСУВАННЯ
Перед нанесенням залишити мило у теплій воді на 30 секунд. Спінити мило та обробити отриманою піною шкіру масажними рухами протягом 1-2 хвилин. Ретельно змити водою. Примітка: Використання цього мила може спричинити незначні тимчасові відчуття поколювання або почервоніння.

Ціна:
580 грн

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • Другой
Класифікація:
Професійна
Тип шкіри:
Жирна Комбінована
Призначення:
Антиакне Матуюче Тонізуюче

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?