Всі категорії
Додати товар

Clinique acne solutions™ cleansing foam очищающая пенка для кожи , склонной к акне , 50 мл

550 грн -10% 500 грн
Опис

CLINIQUE Acne Solutions™ Cleansing Foam Очищающая пенка для кожи , склонной к акне , 50 мл

Цена 500 грн.

Сделано в США

Срок годности : Сентябрь 2024 г.

Якщо обличчя все частіше турбують подразнення, запалення і прищі, значить, природний захисний шар шкіри став тоншим і перестав оберігати її від негативного впливу ультрафіолетових променів, поганої екології та інших несприятливих факторів. Щоби відновити цей захист і усунути проблеми шкіри, наблизивши її до ідеалу, потрібно вибрати якісний косметичний засіб.

Вмиваючись милом, ви відчуватимете стягнутість і сухість через наявність у ньому агресивних компонентів. Американський бренд Clinique розробив ефективний і щадний засіб для вмивання - Anti-Blemish Solutions Cleansing Foam. Пінка чудово очищає обличчя від всіх забруднень, що накопичилися за день: частинок пилу, токсинів, жиру і декоративної косметики.

Натуральні компоненти косметичного засобу лікують, зволожують, насичують і захищають шкіру, тим самим продовжуючи її природну красу і молодість. Пінка дуже м'яка і ніжна, тому сподобається вашій шкірі, навіть якщо вона дуже чутлива. Із чарівним Clinique Anti-Blemish Solutions Cleansing Foam ви назавжди забудете, що таке прищі, подразнення, набряки, чорні цятки та розширені забиті пори. За короткий термін пінка упорається з усіма поставленими завданнями і перетворить проблемну шкіру на ідеальну.

Час застосування: універсальний
Тип шкіри: проблемна
Вік: 18+
Стать: жіноча

Обміну, повернення та торгу НЕМАЄ.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?