Всі категорії
Додати товар

Пінка для вмивання, двофазна піна purity, органічна косметика

180 грн
Опис

"Двофазна пінка для вмивання легко впорається навіть зі стійким макіяжем, усуне забруднення і ороговілі частинки шкіри, які викликають закупорку пір і поява вугрів. Засіб нейтралізує не тільки бруд, але і вільні радикали, які сприяють старінню клітин. Секрет ефективності пінки полягає в слові "двофазна". Це означає, що спочатку декоративну косметику і забруднення видаляє масло абрикосових кісточок, робить шкіру більш пружною і гладкою. А потім поверхнево-активні речовини (ПАР), що утворюють піну, змивають залишки зайвого з особи. Тут це масла кокоса, масло бабассу, пальмоядрова. У цьому полягає головна відмінність цієї пінки від промислових засобів: ціна приблизно однакова , а дія набагато безпечніше і корисніше для шкіри. В составе пенки также имеются компоненты, обладающие антиоксидантными свойствами: экстракты зеленого чая и шалфея, а также эфирное масло апельсина.

Благодаря эфирному маслу лаванды, ежедневный ритуал очищения превращается в настоящее удовольствие и сеанс релаксации, так как мало что в мире может сравниться с этим растением по способности успокаивать как тело, так и нервную систему.

Способ использования: хорошо встряхните флакон, небольшое количество пенки массажными движениями распределит по лицу, смойте теплой водой."

Абсолютно новая.
Срок годности до: марта 2020 года.
Объём: 170 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Органічна
Продавець
irina...
irinadubinskaya7
Супер-продавець
Івано-Франківськ
76% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?