Всі категорії
Додати товар

Ензимний пілінг-скатка з галактомісом manyo factory galactomy peeling gel, 75 мл

530 грн
Опис

Об'єм: 75 мл
Термін придатності 07.09.2025.

Ензимний пілінг-скатка з галактомісом Manyo Factory Galactomy Peeling Gel гарантує легке та дбайливе відлущування шкіри. Засіб видаляє ороговілий шар без подразнень і мікроподряпин. Діючи м'якше, ніж традиційні скраби, продукт знімає набряклість, бореться з пігментними плямами та зволожує. Пілінг-скатка підійде всім типам шкіри, включно з чутливою. Рослинний склад засобу дбайливо вирівнює структуру шкірного покриву, розчиняє сальні корки, делікатно бореться з чорними цятками. Про основні інгредієнти пілінгу розповімо докладніше:
Ензим-фісцин — компонент, який отримують із інжиру. Він ефективно освітлює шкіру, бореться з вадами, ознаками в'янення, вирівнює й освіжає колір обличчя. Має тонізувальну дію.
Екстракт галактомісину — розщеплює поживні речовини, допомагаючи їм засвоюватися. Як результат — поліпшення мікроциркуляції крові, очищення, вирівнювання мікрорельєфу та насичення киснем.
Мікрокристалічна целюлоза — делікатно видаляє жир і забруднення з пор. Матує шкіру, роблячи її чистішою, гладкішою.
Екстракт центели — ранозагоювальний і протизапальний інгредієнт. Відновлює бар'єрні здібності шкірного покриву, у такий спосіб підвищуючи місцевий імунітет. Зміцнює судини, мінімізує ризик розвитку куперозу.
Кераміди — відновлюють водно-жировий баланс, захищаючи шкіру від втрати вологи. Розгладжують дрібні зморшки та заломи, підвищують пружність.
Екстракт водоростей — підсилює кровопостачання шкірного покриву та надає ефект регенерації.
Комплекс рослинних ферментів — нормалізація виділення шкірного жиру, звуження пор, матування й боротьба з висипкою вугрів. Рослинні екстракти також слугують натуральним дезінфектором, борються з мікробами.
Ензимний пілінг-скатка з галактомісом Manyo Factory Galactomy Peeling Gel підходить для глибокого очищення шкірного покриву. Сухими руками нанесіть невелику кількість засобу на сухе обличчя й акуратно масажуйте шкіру, поки продукт не перестане скочуватися (3-4 хвилини), а потім змийте теплою водою. Не наносьте склад на зону навколо очей. Пілінг треба використовувати один-два рази на тиждень. Після процедури ви можете продовжувати стандартні етапи догляду: тонізація, зволоження.

Об'єм: 75 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бежевий
Класифікація:
Натуральна
Об'єм:
75 мл
Тип шкіри:
Суха
Призначення:
Матуюче Тонізуюче Зволоження

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?