Всі категорії
Додати товар

Пінка для вмивання la mer

1350 грн
Опис

Пінка для вмивання La Mer — це розкішний подарунок американських косметологів. Такий продукт був розроблений для того, щоб якісно очистити ніжну жіночу шкіру. Засіб ідеально підійде дівчатам з будь-яким типом шкіри. Воно протестовано кращими дерматологами Сполучених Штатів, не викликає алергічних реакцій. Особливості і характеристики очищаючої пінки La Mer — це завжди гарантія якості. Дія пінки спрямоване на глибоке очищення шкіри. Данное средство выполняет ряд важных функций:
защищает лицо;
освежает и придает тонус;
насыщает кислородом;
устраняет пигментные пятна;
избавляет от складочек и прыщиков;
удаляет загрязнения;
придает здоровый блеск и сияние.
Пенка также способна нормализовать баланс воды в организме, улучшить общее состояние кожи и работу сальных желез. Даже в жаркие дни лицо будет сиять молодостью и красотой.
Состав и результаты после применения
Deconstructed Waters — комплекс, который был разработан дерматологами бренда для активного воздействия на эпидермис. Компоненти у вигляді перлів і водоростей насичують шкірний покрив необхідними мінералами. Шкіра виглядає свіжою і підтягнутою. Підвищується пружність, поліпшуються захисні функції. Використовуючи пінку щодня, ви побачите, як вирівнявся мікрорельєф шкіри, а сама вона стала приємною на дотик. Зручний флакон дозволяє регулювати кількість засобу, а легкий і ненав'язливий аромат піднімає настрій. Нова 125 ml Терміни свіжі.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
natalip
NATALI
Амвросіївка
42% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?