Всі категорії
Додати товар

Ензимної-кислотний пілінг biotonale биотональ 50 г

435 грн
Опис

Ензимної-кислотний пілінг – це щадний поверхневий пілінг, підходить для всіх типів шкіри, включаючи чутливу з куперозом. Хочеш здорову і сяючу шкіру? Почни з якісного глибокого очищення. Професійна процедура у вас вдома - це реально!

Всі вже давно звикли до банальним ензимним пудрам, а ми пішли далі. Торговою маркою професійної косметики Biotonale (Франція) була розроблена ензимної-кислотна пудра, яка крім ензимів папайї та ананаса, містить саліцилову кислоту і заспокійливий компонент - алантоїн. Дія ензимного пілінгу полягає дбайливого очищення шкіри від білкових забруднень, виділень сальних і потових залоз, а також видалення мертвих клітин рогового шару епідермісу. Шкіра вирівнюється, полірується і розгладжується, набуває рівний, сяючий, здоровий колір. Після процедури не потрібна реабілітація, немає лущення і гиперимии. Энзимный пилинг можно делать в течении всего года и использовать в домашнем уходе.
РЕЗУЛЬТАТ ПРИМЕНЕНИЯ:
пудра лечит,
обладает антибактериальным и противовоспалительным действием,
осветляет,
омолаживает и уменьшает морщины
глубоко очищает кожу.
Состав: салициловая кислота, экстракт папаи, экстракт ананаса, лактоза, мальтодекстрин, бромелайн, папаин, аллантоин,
экстракт мыльного корня.
Смешать 2 г пилинга с 2 мл воды и взбить кисточкой до образования пены. Нанести на кожу лица и шеи, промассировать 3 – 5 минут и смыть с помощью спонжей.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Професійна

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?