Всі категорії
Додати товар

Аюрведичний гель для вмивання біотік

200 грн
Опис

Аюрведичні гелі для вмивання Біотик:
Гелі не містить мила та шкідливих хімічних елементів, не стягує шкіру навіть при дуже частому використанні.

Рекомендується для щоденного догляду всіх типів шкіри.
Дія: Щоденне видалення макіяжу.
- Необхідність у глибокій очистці пір та видаленні омертвілих клітин.
- Видалення зі шкіри виділень сальних залоз.
- Вирівнювання відтінку шкіри.
- Зменшення запалення.

1. МЕД 100 мл.
Зволожуючий гель для очищення шкіри обличчя і зони декольте, що поєднує в собі всю користь натурального меду, екстракту кори дерева арджуна, листя молочаю і куркуму. Глибоко проникає в шкіру, чудово очищає, усуває появу жирного блиску, заспокоює подразнену шкіру, вирівнює тон обличчя та мінімізує появу пігментних плям. При регулярному використанні обличчя набуває природного, здорового кольору, шкіра розгладжується і наповнюється сяйвом. Може використовуватись як засіб для зняття макіяжу.

2. АНАНАС 100 мл.
Гель для глибокого очищення шкіри обличчя та шиї без вмісту мила. Ідеально для нормальної та жирної шкіри. Завдяки багатому натуральному складу з екстракту ананаса, листя німа, молоча і гвоздикового масла не тільки чудово видаляє макіяж і глибоко очищає пори, але й допомагає нормалізувати роботу сальних залоз і запобігає появі жирного блиску протягом дня. Має протизапальну та антисептичну дію, захищаючи від різноманітних шкірних інфекцій та захворювань. При регулярному застосуванні надає шкірі гарного і рівного кольору, м яко знімає омертвілі клітини, тонізує, освіжає і зміцнює шкіру.

3. НІМ 100 млю
Мякий гель для вмивання з натуральним складом антибактеріальних компонентів для щоденного догляду за проблемною, схильною до прищів та вугрів, шкірою обличчя. Завдяки силі дії цінних екстрактів чайного дерева, імбиру та виноградних кісточок, гель ефективно очищає шкіру від забруднень та залишків макіяжу, нормалізує роботу сальних залоз, сприяє стягуванню пір, заспокоює подразнення та почервоніння шкіри. Гель має виражену антисептичну та бактерицидну дію, будучи ефективним засобом для лікування та профілактики прищів, вугрів та запальних утворень на шкірі обличчя.

4. Відбілююча умишка - скраб Біотик Ранковий Нектар 150 мл – 200 грн.
Завдяки багатому натуральному складу з кореня німби, корі стебла асани, насіння мадги, мадху, плоди ритхи умивашка-скраб допомагає усунути та запобігти темним плямам та вуграм, глибоко очищає пори. Робить шкіру помітно яскравіше із чистим, свіжим відчуттям, нормалізує роботу сальних залоз, має відбілюючий ефект. Для всіх типів шкіри. При регулярному застосуванні надає шкірі гарного і рівного кольору, мяко знімає омертвілі клітини, тонізує, освіжає і зміцнює шкіру. Щоденне використання гелю для вмивання проти прищів та вугрів дозволить помітно покращити загальний стан шкіри обличчя, надавши їй здорового та свіжого вигляду.

Спосіб застосування: нанесіть на вологу шкіру обличчя невелику кількість гелю та масажуйте масажними рухами протягом однієї хвилини, потім змийте і насолоджуйтесь результатом.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 100мл
Класифікація:
Натуральна
Об'єм:
100 мл
Тип шкіри:
Жирна

Схожі товари