Всі категорії
Додати товар

Гідрофільна олія для вмивання для проблемної шкіри з хлорофілом,200мл.

260 грн
Опис

Гідрофільна олія – мякий засіб для делікатного очищення шкіри і видалення навіть стійкого макіяжу, на основі натуральних рослинних олій, емульгатора - 100% натуральний засіб. Гідрофільна олія з хлопофілом підійде для проблемної, жирної шкіри, схильної до запалень, вугрової висипки. Рослинний хлорофіл і ефірні олії чайного дерева,розмарину та мяти мають широкого спектру дію: - антисептичну і протизапальну, профілактичну та лікувальну дію - усувають гнійничковий, вугровий висип - усувають подразнення, набряк, свербіж, почервоніння - покращують колір шкіри, відновлюють здоровий рельєф шкіри - потужну антиоксидантну дію.
ЯК ПРАЦЮЄ - швидко і дбайливо видаляє будь-яку косметику і щільні ВВ-креми - підходить для очищення губ і ніжної області навколо очей - може використовуватися при будь-якому типі шкіри і не має вікових обмежень - допомагає від чорних крапок - володіє помякшувальною дією. Спосіб використання: - добре струсіть флакон з маслом, щоб змішати масла і емульгатор - нанесіть масло на обличчя уздовж масажних ліній, злегка масажуючи шкіру - для кращого розчинення водостійкого макіяжу і ВВ-крему можна попередньо провести аплікації з допомогою змоченого в олії ватного диска - змочіть долоні теплою водою і продовжуйте масажувати обличчя - змішавшись з водою, масло утворює легку і злегка пінливу емульсію, нагадує молочко - змийте емульсію великою кількістю води Після цієї процедури не потрібно застосовувати додаткові засоби очищення. Надає захисну дію і сприяє зволоженню, шкіра залишається ніжною та зволоженою.

Функції очищувальної гідрофільної олії:
-демакіяж і очищення шкіри;
-живлення шкіри;
-детоксикація шкіри;
-попередження виникнення запальних процесів і чорних крапок;
-захист від забруднення пор.

Склад: олія виноградних кісточок, олія оливкова, мідний комплекс хлорофілів, рослинний хлорофіл, масляні екстракти німу,евкаліпту,кропиви та алое, ефірна олія чайного дерева, мяти,розмарину, лимону, лайму, вітаміни А, Е, Д-пантенол, рослинний емульгатор.
Повністю натуральний склад без синтетичних добавок і барвників.

Термін придатності 12 місяців.

Також виготовлення під любе бажання, з вашими улюбленими рослинними та ефірними олійками: трояндова, лавандова, жасмін, м'ята, лайм, цитрусова, розмарин, лісова, вітамінна гідрофільна олія та ін.в любій комбінації.

Стан: Новий
Колір:
  • Хакі
  • Зелений
Розмір:
  • 200мл
Класифікація:
Гіпоалергенна Натуральна Органічна
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Проблемна Чутлива
Призначення:
Матуюче Тонізуюче Зволоження Антиоксидантне Відновлююче Для сяйва шкіри

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?