Всі категорії
Додати товар

Сироватка laikou, звуження пор, омолодження

125 грн
Опис

Корейська СИРОВАТКА ЕССЕНЦІЯ САКУРА LAIKOU 15 ГРАММ, звуження пор, молодість🌸🌸
🌹Прекрасно зволожує й омолоджує шкіру, бореться з проблемою розширених пор.
Гель гіалуронової кислоти містять комбінацію гіалуронової кислоти з різною молекулярною вагою.

🌹Високомолекулярна гіалуронова кислота проявляє свій ефект на поверхні шкіри, створюючи захисну плівку, що затримує вологу, а молекули з низькою молекулярною вагою проникають у її глибинні шари, беручи участь у оновленні клітин шкіри.

🌹Дослідження показали, що завдяки концентрату гіалуронової кислоти шкіра отримує 16-кратне зволоження!

Вже за 20 хв після застосування гелю відбувається відновлення водного балансу шкіри, вона має підтягнутий (ефект ліфтингу), гладкий, світний зсередини та зовні. Цей ефект триває тривалий час.

🌹Чудо-засіб, сироватка проти зморщок-гіалуронова кислота. Це незамінний засіб проти вікових змін, ідеально для сухої шкіри, що в'яне, а також необхідний для підтримки рівня вологи, а відповідно, щоб не дати можливості навіть з'явиться зморшкам, а наявні помітно зменшити та розгладити. Користуючись сама дуже задовольняється! Реальний стан шкіри дуже покращився, стала м'якою й просоченою, відмінно зволоженою, зникли висипки. Жодної нової зморшки за кілька років. Вбиваю пальчиками після очищення обличчя кілька крапель (обов'язково включно з зоною навколо очей і краєм губ), після того як вбереться наношується крем.Сок придатності сироватки — чудова, свіжорічна партія (на фото видно)
🌷Опис: Шкіра стає ніби «наповненою» зсередини, що характерно для молодих здорових тканин, згладжується, завдяки чому зникають поверхневі зморшки, а глибокі стають менш вираженими. Відбувається це завдяки цікавій здатності: одна молекула чарівної гіалуронової кислоти здатна утримувати навколо себе приблизно тисячі молекул води.
Результат після застосування:
зволоження; становлення пружності шкіри;
вирівнювання шкірного рельєфу; усунення в'ялості шкіри та зморщок;
повернення шкірі натурального кольору, зменшення гіперпігментації
15 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?