Всі категорії
Додати товар

Сироватка-роллер для обличчя beby bright від темних точок і пігментації на обличчі з...

255 грн
Опис

Пігментація, купероз і сліди від прищиків доставляють чимало прикрощів. Але є вихід. Можна скористатися спеціальним роликом - тайської сироватки проти пігментації з вітаміном C, Baby Bright Lemon Vit C Stop Whitening Dark Roller Serum, виробленої за тайською формулою і має велику популярність серед кремів для обличчя.

Фруктові кислоти, що входять до складу сироватки, на початку минулого століття почали використовувати в омолоджуючих пілінгах, а в світі вивчення нових властивостей фруктових кислот з'явилися косметичні засоби для домашнього застосування. Ці кислоти відрізняються тим, що діють не тільки на поверхні шкіри, але і проникають всередину епідермісу, що допомагає боротися з проблемами шкіри більш якісно.

Вітамін C в складі тайської сироватки проти пігментації запобігає розвитку меланіну, сприяє освітленню пігментних плям і загоєнню пошкоджень на шкірі.

Дія:

1. Активно освітлює пігментацію.
2. Звужує пори.
3. Усуває запальні процеси.
4. Прибирає почервоніння від купероза.
5. Вирівнює тон шкіри.

Сироватка проти пігментації з вітаміном C освіжає і вітамінізує шкіру, зволожує, має приємний запах. З її допомогою легко позбутися від проблем у вигляді веснянок, червоних зірочок і пошкоджень від прищиків. Ваша шкіра буде виглядати ідеально.

Застосування:

За допомогою ролика наносити на проблемні ділянки шкіри і почекати до повного вбирання.

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 15мл
Класифікація:
Міддл маркет
Об'єм:
15 мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антиакне Антивікове Живлення Тонізуюче Зволоження

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?