Всі категорії
Додати товар

Легендарна сироватка для росту брів canastasia beverly hills brow genius conditioning

853 грн -2% 837 грн
Опис

Оригінал з Америки!

Сироватка для росту брів Anastasia Beverly Hills Genius Conditioning Brow Serum поєднує шість омолоджувальних інгредієнтів у продуманій багатофункціональній формулі, яка діє негайно та згодом, створюючи вигляд вашої мрії. Уявіть собі м'які, гнучкі, дисципліновані, повні брови, про які ви завжди мріяли. Від пептидів, пантенолу та корейського женьшеню до біотину та касторової олії. Формула розроблена для живлення, дисциплінування й перетворення брів.

• Пептид, розроблений на основі екстракту червоної конюшини для повнішого покриття, захищаючи брови від ламкості.
• Корейський червоний женьшень сприяє помітному потовщенню брів.
• Пантенол допомагає пом'якшити, розпрасувати та приборкати сухі або неслухняні волосинки, роблячи брови дисциплінованішими та полегшуючи роботу з ними.
• Біотин допомагає обволікати волосся, роблячи його помітно міцнішим.
• Олія касторки допомагає захищати, живити та відновлювати брови, створюючи водночас здорове середовище на шкірі та навколо волосяних фолікулів.

Поліпште зовнішній вигляд брів за допомогою сироватки для брів Anastasia Beverly Hills Brow Genius, багатофункціонального сироватки для брів, що допомагає оновити волоски. Сироватка для брів, що доглядає, містить пептид з екстрактом червоної конюшини. Сприяють пишнішому зовнішньому вигляду, він також допомагає зміцнити волоски на бровах від ламкості.
Сироватка містить рицинову олію, поживний інгредієнт для догляду за шкірою, який захищає й кондиціонує зовнішню поверхню фолікула. До складу сироватки входять потужні інгредієнти. Сироватка містить корейський червоний женьшень, який робить волосинки густішими, біотин, що надає їм пишнішого вигляду, і пантенол, який допомагає приборкати волоски для поліпшення керованості. Сироватка допомагає повністю перетворити брови.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?