Всі категорії
Додати товар

Набір косметики для догляду за обличчям 4в1 «ультра зволоження», для сухої, чутливої...

200 грн
Опис

Набір косметики для догляду за обличчям 4в1 «Ультра Зволоження», для сухої, чутливої та нормальної шкіри

Склад набору:

1. Пінка для вмивання з гіалуроновою кислотою і пребіотиком допоможе видалити з епідермісу залишки макіяжу, сальні виділення і природні забруднення, не викликаючи при цьому дискомфортних відчуттів. У її складі лише натуральні компоненти, без агресивних ПАР та силіконів.

Об’єм: 150 ml
Ціна 200 грн

2. Ультразволожуючий крем для обличчя (24 години) Top Beauty. Він забезпечить інтенсивне зволоження на 24 години. Крем не забиває пори і не викликає подразнень, підвищує пружність, еластичність шкіри, підтягує овал обличчя.

Об’єм: 50 ml
Ціна 220 грн

3. Тонер для обличчя з керамідами Top Beauty сприяє усуненню ороговілого шару, тим самим надаючи шкірі гладкість, рівномірний відтінок та рельєф. Інтенсивно зволожує, пом’якшує, живить шкіру.

Об’єм: 200 мл
Ціна 220 грн

4. Сироватка для обличчя

Середовище відновлює гідробаланс і стимулює вироблення натуральної гіалуронової кислоти. Сироватка не містить силіконів, парабенів, барвників і ароматизаторів. Швидко вбирається і починає діяти. Спосіб застосування: кілька крапель сироватки накопичують шкіру обличчя, шиї та декольте на очищену або зволожену (краще мокру) шкіру обличчя. Додається застосовувати на ділянках шкіри під очима і як основу під макіяж. Рекомендується нанести крем через 10 хвилин після сироватки для запечатування сироватки і затримання вологи в глибині дерми на тривалий час.

Об’єм: 30 мл
Ціна 220 грн

Набір 850 грн🔥

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
dlugunovich
dlugunovich
Супер-продавець
Бориспіль
75% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?