Всі категорії
Додати товар

Сироватка для обличчя is clinical pro-heal, active serum, hydra-cool, 3.75 ml

450 грн
Опис

Ціна за 1 шт 3.75 мл - 450 грн
Є hydra cool та pro heal!!!

1)Потужна сироватка, що відновлює, Pro-Heal Serum Advance+ вирішує безліч beauty-проблем: від комариних укусів - до розацеа, від в'ялості шкіри - до кістозних акне. Засіб рекомендований після салонних процедур, що викликали роздратування, лущення або почервоніння шкіри.
Формула сироватки спрямована на інтенсивне відновлення шкіри за різних патологічних процесів. Засіб створено на основі революційного високотехнологічного компонента – інноваційної лівосторонньої аскорбінової кислоти, яка сприяє заспокоєнню, відновленню та загоєнню шкіри. Поєднання вітаміну С з ретинолом,
вітаміном Е та екстрактом листя оливи максимально посилює відновлюючу дію сироватки, запускає процес загоєння акне, розацеа, деяких форм дерматитів, забезпечує безпрецедентний антиоксидантний захист.

2) IS Clinical Active Serum - це найпопулярніший продукт американського аптечного бренду. Ця швидко діюча, орієнтована на результат сироватка зменшує виникнення тонких ліній і зморшок, помітно вирівнює тон шкіри і відмінно підходить для схильної до плям шкіри. Вона чудово підходить для всіх типів шкіри і для будь-якого віку, інтенсивно живить і зволожує покрив, зміцнюючи ліпідний бар'єр і тим самим підвищуючи резистентні здатності шкіри. Вона також сприяє вирівнюванню мімічних заломів і статичних зморшок шляхом прискорення синтезу колагену.

3) Сироватка Hydra-Cool Serum від американського бренду iS Clinical призначена для зволоження та пом'якшення шкіри у будь-якому віці. Засіб покращує мікроциркуляцію, освіжає шкіру, стимулює процеси її регенерації та синтезу колагену, чинить антиоксидантну дію, захищає від впливу зовнішніх факторів та вільних радикалів.
Унікальна, продумана комбінація з вітамінів, антиоксидантів, природних абсорбентів та натуральних рослинних екстрактів не просто інтенсивно живить та зволожує епідерміс, а й ліквідує бактерії, а також прискорює загоєння мікротріщин та порізів.
Сироватка містить гіалуронову кислоту, яка відновлює та підтримує протягом тривалого часу оптимальний гідробаланс шкіри, ефективно розгладжує наявні зморшки та запобігає їх повторному утворенню. Пантенол у складі заспокоює шкіру, усуває подразнення, почервоніння, запалення та свербіж, а екстракт гриба трутовика виявляє антибактеріальне, антимікробна та антибіотична дія, знижує вироблення меланіну, ефективно освітлює наявну пігментацію та перешкоджає утворенню гіперпігментації, а також вирівнює та покращує тон шкіри.
У поєднанні з іншими компонентами, центелла азіатська посилює антиоксидантний захист, допомагає клітинам утримувати вологу, стимулює загоєння ран та відновлення пошкоджених тканин, у тому числі – зменшує рубці.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?