Всі категорії
Додати товар

Новий крем для шкіри навколо очей під очі енергія протінолу 15 мл avon

220 грн
Опис

В наявності 1 шт.

Зустрічай інноваційну новинку - крем для шкіри навколо очей «Енергія Протінолу»! Відчуй 7 антивікових переваг нового засобу навколо очей. Молодший вигляд за 7 днів! Які переваги нового крему для шкіри навколо очей?

Освітлює шкіру навколо очей

Сприяє розгладженню шкіри

Інтенсивно зволожує

Зменшує видимість мімічних зморщок

Допомагає зміцнити шкіру

Підсилює пружність шкіри

Відновлю енергію шкіри

Крем для шкіри навколо очей «Енергія Протінолу» в якому міститься запатентована амінокислота Protinol** здатний в короткі терміни відновити відразу два типи колагену, необхідного для пружності та краси твоєї шкіри. Унікальна формула сироватки підходить для всіх типів шкіри.

Засіб клінічно та дерматологічно протестований.

Зроби свій погляд молодше за допомогою крему для шкіри навколо очей «Енергія Протінолу», який разом з Сироваткою для обличчя «Енергія Протінолу» стане потужною парою для твоєї шкіри. Формула крему з ексклюзивною технологією Avon Anew Protinol забезпечує швидке досягнення видимого результату

. - Ефект фотофільтра! Миттєво коригує зовнішній вигляд і робить колір шкіри навколо очей світлішим, зводячи до мінімуму вигляд темних кіл та припухлостей***.

- Через 3 дні використання зменшує глибину мімічних зморщок навколо очей, помітно зменшує виразність дрібних та тонких зморщок у куточках очей****.

- Ексклюзивна технологія Avon Anew Protinol™ сприяє збільшенню вироблення колагену у шкірі. - Шкіра виглядає помітно більш пружною, гладенькою та підтягнутою.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Обережно нанесіть крем кінчиками пальців на очищену, суху шкіру під очима, над верхньою повікою та надбрівні дуги, рухаючись від внутрішнього куточка до зовнішнього до повного вбирання. Потім використовуйте Ваш улюблений засіб для зволоження лінійки ANEW.

Об'єм: 15 мл
Новий,у захисній слюді
Виготовлен 09.03.23
Термін придатності 3 роки від цієї дати

Країна Виробник: Польща

Великий вибір косметики Avon,дивіться інші оголошення🛍

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 15мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?