Всі категорії
Додати товар

Омолоджувальна сироватка з ретинолом

101 грн
Опис

Ніжно освітити шкіру та розгладити зморшки можна завдяки використанню нічної есенції з ретинолом. Косметичний засіб випускається з дозатором-піпеткою для зручного нанесення, має водну основу, добре вбирається й інтенсивно наповнює епідерміс живильною вологою, робить шкіру м'якшою та гладкішою. Сироватка перешкоджає появі сухості, знімає відчуття стягнення, вирівнює та підтягує структуру, усуває темні круги та розгладжує зморшки.

Ретинол, що входить до складу засобу, бореться з пігментацією, вирівнює тон і покращує колір шкіри, покращує мікроциркуляцію й захищає від запальних процесів. Косметичний засіб стимулює синтез природного колагену, уповільнює вікові зміни, бореться з набряками та блокує вплив вільних радикалів, нормалізує водний баланс і прискорює оновлення клітин. Регулярне використання сироватки в б'юті процедурах підвищує пружність і еластичність, усуває сліди втоми, омолоджує й оздоровлює шкіру, надає обличчю доглянутого вигляду.

Призначення: Зволожувальна, омолоджувальна, Вибілювальна, Поживна, Перешкода зневодненню, Вирівнювання тону обличчя, пружність, Розгладжувальний ефект

Застосування: Нанесіть кілька крапель сироватки на чисту шкіру й акуратно масажуйте до вбирання. Для посилення ефекту використовуйте перед маскою або звичайним кремом.

30 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 30мл
Продавець
bonprix_ua
bonprix_ua
78% виконаних замовлень
Був

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?