Всі категорії
Додати товар

Капсулі з фуллероном для омолодження шкіри

250 грн
Опис

Фулерени використовуються як інноваційна "пастка" для вільних радикалів: як потужні антиоксиданти, вони дуже ефективні в боротьбі з різноманітними ознаками старіння шкіри. Завдяки властивості притягувати і нейтралізувати вільні радикали, фулерени в результаті чинять протизапальну дію, перешкоджають процесам перекисного окислення, сприяють тривалому глибокому зволоженню шкіри, діють як ефективний сонцезахисний фільтр, вирівнюють колір шкіри та запобігають формуванню зморшок.

Механізм дії фулеренів принципово відрізняється від усіх інших через особливості будови їхніх молекул: якщо інші антиоксиданти витрачаються під час реакції, то фулерен сприяє взаємному знищенню вільних радикалів і при цьому сам не витрачається зовсім. Сфера фулерену збирає на своїй поверхні вільні радикали, які, з'єднуючись між собою, знешкоджуються, а сам фулерен залишається незмінним. Шкіра звільняється від шкідливих радикалів, у клітинах епідермісу і дерми поліпшується метаболізм, що сприяє ефективній регенерації.
У деяких дослідженнях фулеренові комплекси продемонстрували потужнішу антиоксидантну дію на вільні радикали, ніж вітамін С (у 172 рази). Водорозчинні похідні фулеренів (наприклад, карбоксифулерени) взагалі демонструють унікальну антиоксидантну активність. Крім того, цей тип фулеренів ефективно пригнічує активність грампозитивних і грамнегативних бактерій, тому використовується у складі косметики для боротьби з висипом вугрів.

Таким чином, фулерени застосовують для запобігання симптомам старіння, як засіб від зморшок і пігментних плям, що вже з'явилися, як протизапальний засіб (зокрема за акне). Вони активно і надовго зволожують шкіру, ефективно борються зі зморшками, захищають від впливу сонячного випромінювання і негативних факторів довкілля, звужують розширені пори, вирівнюють тон шкіри, мають протизапальну дію, сприяють усуненню найрізноманітніших косметичних дефектів.

Одна капсула в день, на очищене обличчя

30 капсул. на місячний курс

При покупке от двух упаковок скидка!

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 30мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?