Всі категорії
Додати товар

Сироватка для обличчя антивікова

135 грн
Опис

Властивості: Антивікова сироватка біоаква Ессенс глибоко живить і зволожує шкіру, сприяє регенерації клітин колагену й еластину, завдяки чому шкіра стає більш гладкою, пружною й еластичною. Вирівнює текстуру та тон обличчя. Проникає в усі шари епідермісу, відновлюючи його зсередини, а не маскуючи зовні. Ідеально для літа, шанувальниць солярія й активного способу життя. Склад: У складі цілий комплекс, спрямований на дбайливе й ефективне відновлення шкіри обличчя. Гіалуронова кислота — проникає в усі шари епідермісу, живить клітини та наповнює їх вологою, завдяки чому шкіра вирівнюється і стає пружнішою. Також чудово знімає подразнення, запалення й сухість.

Результат: З першого застосування ви помітите, що шкіра зволожилася, стала гладкішою й підтягнутішою — лущення, зморшки та інші неприємності стають менш помітними. У разі регулярного використання результат накопичується і стає набагато помітнішим.

Спосіб застосування: На чисту та суху шкіру нанесіть кілька крапель сироватки, розподіліть її масажними лініями, що поплескують рухами. Дайте увібратися впродовж 5 хвилин і нанесіть крем під очі та крем для обличчя.

Об'єм 30 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 30мл
Продавець
bonprix_ua
bonprix_ua
79% виконаних замовлень
Був

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?