Всі категорії
Додати товар

Ампульний сироватковий концентрат babor collagen firming ampoule concentrate 14ml

1200 грн
Опис

Новий, приїхав з США, повнорозмір 7 ампул, всього 14 мл.

Термін придатності 08/2025

ОПИС ПРОДУКТУ
З часом вироблення колагену нашою шкірою природним чином зменшується, що призводить до втрати еластичності та збільшення зморшок. Зверніть увагу на ампульні концентрати Collagen Firming Ampoule Concentrates від BABOR — революційне рішення, що використовує новітні знання в області догляду за шкірою проти старіння. Створений з точністю та збагачений ретельно відібраними інгредієнтами, цей концентрат призначений для боротьби з неминучим зниженням тонусу та еластичності шкіри. Відчуйте силу спеціально розроблених активних речовин, які підтримують збереження колагенової мережі вашої шкіри, забезпечуючи підвищену еластичність і більш молодий колір обличчя. Ознайомтеся з секретом підтримки пружності та сяйва вашої шкіри за допомогою ампульних концентратів для зміцнення колагену.

ОСНОВНІ АКТИВНІ ІНГРЕДІЄНТИ
Щоб підтримати природне вироблення колагену, ампульні концентрати Collagen Firming Ampoule містять точно збалансований пептидний комплекс, який покращує еластичність шкіри.

Протеїнові ферменти з мікроводоростей Chlorella vulgaris і люпину білого сприяють активації різних компонентів позаклітинного матриксу і зміцнюють пружність шкіри.

Спеціальний трипептид підтримує збереження колагенових волокон у шкірі для більшої пружності та еластичності.

Комплекс рослинних амінокислот сприяє регенерації шкіри та природному процесу старіння.

91% тестувальників підтвердили, що їхня шкіра стає пружнішою через тиждень.

*35 жінок (домашнє застосування), 30+ років, втрата пружності, лінії та зморшки, будь-який тип шкіри

Collagen Firming Ampoule Concentrates надають зрілій шкірі з втратою еластичності такий необхідний ефект повноти; вони також містять пептидний комплекс, який допомагає підтримувати та будувати колагенові структури.

ЯК ВИКОРИСТОВУВАТИ
Застосування: для досягнення найкращих результатів нанесіть після очищення засобами BABOR CLEANSING. Струсіть ампулу та оберніть шийку ампули серветкою або скористайтеся відкривачем для ампул, що додається. Другою рукою візьміть шийку ампули та відкрийте її за нижнє кольорове кільце. Нанесіть концентрат на долоні та розподіліть по обличчю, шиї та декольте. Акуратно втирайте концентрат в шкіру, а потім нанесіть поверх звичайний зволожуючий крем.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 15мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?