Всі категорії
Додати товар

Есенція lankome антивікова

275 грн
Опис

Купити

Опис

Мільйони жінок з усього світу полюбили сироватку Advanced Genifique завдяки її ефективності та здатності активувати 10 ознак молодості. Тому не дивно, що у всьому світі продано вже 25 мільйонів флаконів Advanced Genifique, а сама сироватка отримала понад 170 нагород і понад 10 000 відгуків із 5 зірками.

Десять років потому ця приголомшлива історія триває з появою нового погляду на біологію шкіри — і нового підходу до здоров'я та зовнішнього вигляду шкіри.

Ставши кульмінацією 15 років досліджень у галузі мікробіому шкіри, цей погляд втілився в новій сироватці Advanced Genifique. Вона впливає на мікробіом шкіри та забезпечує дивовижні доведені результати, роблячи шкіру молодшою на вигляд. Мільйони спеціально відібраних і трансформованих фракцій пре- і пробіотиків у кожній краплі вдосконаленої сироватки для шкіри обличчя Advanced Genifique насичують необхідними ресурсами шкіри та її мікробіом.

Розкрийте внутрішню силу своєї шкіри з новою сироваткою Advanced Genifique.

Формула сироватки поєднує ефективність і безпеку, містить запатентований комплекс Genifique і комплекс пробіотиків (екстракт біфідобактерій і дріжджів). Активні компоненти підтримують і активізують основні життєві функції шкіри та прискорюють синтез найважливіших білків шкіри.

Advanced Genifique захищає шкіру вдень і відновлює вночі. Активує та зберігає 10 ознак молодості шкіри: сяйво, рівномірний тон, однорідна текстура, свіжий вигляд, брак зморщок, тонус, пружність, еластичність, щільність, гладкість.

Вже за 7 днів Ви бачите та відчуваєте, як змінюється Ваша шкіра. Молода, гарна, здорова та сяйна шкіра день у день.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 7мл
Класифікація:
Гіпоалергенна Дерматокосметика Натуральна Професійна Елітна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антивікове Зволоження Відновлююче Ліфтинг Проти зморщок
Продавець
bonifasiy
bonifasiy
Супер-продавець
Красноград
100% виконаних замовлень
Був

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?