Всі категорії
Додати товар

Мезосиворотка для обличчя bielita mezocomplex комплексне омолодження 50+, 20 мл

115 грн
Опис

Мезосироватка Mezocomplex ефективно розгладжує зморшки в зоні "трикутника вроди", забезпечує виражений ліфтинг, покращує колір обличчя, інтенсивно насичує шкіру вологою, забезпечуючи подвійний ефект зволоження зовні та зсередини, підсилює синтез колагену, еластину та гіалуронової кислоти.

Matrigenics.14G активує 14 генів, що беруть участь у синтезі колагену, еластину та гіалуронової кислоти, відновлює «трикутник вроди», зменшує зморшки на лобі, носогубні складки, зморшки навколо губ.
Polylift забезпечує ефект ліфтингу, надає шкірі пружності, вирівнює мікрорельєф, скорочує зморшки.
Низькомолекулярна гіалуронова кислота завдяки своєму малому розміру глибоко проникає в шкіру й активно впливає на шкіру зсередини: сприяє синтезу колагену й еластину, стимулює вироблення власної гіалуронової кислоти, надає ефект миттєвого ліфтингу, зменшує глибину зморшок.
Високомолекулярна гіалуронова кислота ефективно зволожує верхні шари шкіри, створює оптимальні умови для проникнення активних компонентів сироватки в глибокі шари, підвищує тургор і щільність шкіри, зменшує вираженість зморшок і складок.

Увага: активна формула — можливе пощипування. Спосібі застосування: Застосування 1: нанесіть мезосироватку на чисту шкіру обличчя, не змивайте. У зимову пору року наносьте за 30-40 хвилин до виходу на вулицю. Застосування 2: нанесіть на долоню невелику кількість мезокрему (або мезомаски), додайте невелику кількість мезосироватки, ретельно змішайте, нанесіть на чисту шкіру обличчя. Застосування 3: нанесіть мезосироватку на обличчя, прокатайте домашнім мезоролером кожну з ділянок: лоб, між брів, щоки, ніс, підборіддя, шия вертикально, горизонтально та діагонально по 5-10 разів у кожному напрямку. З великою обережністю обробіть ділянку в зоні очей, скронь і над верхньою губою. Нанесіть мезосироватку ще раз. ПЕРЕДПЛАТА - 10%, БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 700 ГРН., ОРИГІНАЛ - 100%

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Золотистий
Розмір:
  • 20мл
Об'єм:
20 мл
Призначення:
Зволоження

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?