Всі категорії
Додати товар

Хіт! гель пілінг скатка ексфоліант bioaqua екстракт персика пилинг скатка probeauty

145 грн
Опис

✔️Доставка після 100% оплати на карту продавця або «Безпечною оплатою» Шафи. Якщо замовлення габаритне, перевізники вимагають пакувати товари у коробку. Моя коробка +10 грн, для замовлення "Безпечною оплатою" Шафи, додайте коробку до покупки: https://shafa.ua/uk/home/podarki-i-upakovka/korobki/143729553-korobka
✔️Опис товару:
Об'єм: 140 г, скатка підходить для будь-якої шкіри та віку. Поставляється у баночці у комплекті з лопаткою для зручного вилучення скатки, поміщеній у фірмову картонну коробочку, зовні запаяну у заводську плівку.
Дія: очищення, освітлення, боротьба з пігментними плямами і ластовинням, зволоження, тонізування, значне зменшення чорних точок, звуження пір.
Ніжний гель пілінг скатка ексфоліант містить у складі екстракт персика, фруктові кислоти, екстракт кореня родіоли рожевої, кореня женьшеню та жожоба, а також гіалуронову кислоту. Відмінний, м'який відлущуючий, очищувальний та тонізуючий засіб. Пілінг дуже ніжно, але в той же час дуже ефективно очищає пори, видаляє шкіру, що відмерла, і очищає її від надлишків шкірного сала. Засіб шліфує поверхню шкіри, вирівнюючи тон обличчя, зволожує і робить його більш однотонним та свіжим, допомагає освітлити небажані пігментні плями та ластовиння, глибоко очищає пори та значно зменшує чорні крапки.
Скатка надає також масажну дію, завдяки якій покращується кровообіг, стимулюється регенерація клітин шкіри, обличчя стає доглянутим та оксамитовим.
Спосіб використання: масажними круговими рухами нанести гель на суху шкіру обличчя, крім області навколо очей, залишити на 1-2 хвилини на шкірі. Потім помасажувати до утворення катишків, після чого змити теплою водою. Якщо є схильність до сухості шкіри, після процедури очищення нанести Ваш улюблений легкий крем.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?