Всі категорії
Додати товар

Очисний щоденний детокс скраб із вугіллям і екстрактом морських водоростей

520 грн
Опис

Детокс скраб досить легкий для щоденного використання, ефективно ексфоліант видалить забруднення з Вашої шкіри, поліпшить її кисневе харчування, надасть шкірі свіжий і здоровий блиск. Розроблена медикаментами та пройшла клінічні випробування, цілюща формула цього скрабу містить деякі з найефективніших мінералів і природних сортантів, що видобуваються з землі та з моря. Kimarine® Wakame є екстрактом морських водоростей, багатих магнієм і калієм, їх сорбувальний ефект клінічно доведений щодо захисту шкіри від забруднень довкілля (вилопних газів, сигаретного диму, важких металів). Екстракт фукуса пухирчастого багатий на антиоксиданти та мінерали, ця морська водорость відома своєю дивовижною здатністю зв'язувати воду, що використовується для підтримки зволоження й живлення шкіри. Активоване вугілля, що сорбує речовини в 100-200 більше його ваги, допомагає повністю видалити шкідливі речовини з поверхні шкіри. Порошок із насіння абрикоса м'яко відлущує забруднення, а екстракт зеленого чаю забезпечує дієвий антиоксидантний захист. Засіб ідеальний для жирної, нормальної або сухої шкіри, навіть безпечний для чутливої шкіри (мінімальний склад і пройшов тест на алергенність), очищає, освіжає шкіру та підсилює її блиск.

Скраб не містить продуктів тваринного походження, не тестований на тваринах, 100% веган, у складі скрабу немає парабенів, сульфатів, нафтопродуктів, ланоліну, глютену (клейковини), ГМО.

Застосування: нанести невелику кількість скрабу на мокру або суху шкіру та ніжно втирати круговими масажними рухами. Ретельно сполоснути теплою водою та промокнути насухо. Підходить для щоденного використання.

Склад: органічний сік листя алое вера (Aloe barbadensis), цетиловий спирт (рослинного походження), порошок із кісточок абрикоса (Prunus armeniaca), гліцерин (рожевого походження), кококаприлат (з кокосового горіха), порошок вугілля, екстракт фукуса бульбашкового (Fucus vesiculosus), екстракт вакаме (Undaria pinnatifida, Kimarine®), органічний екстракт листя зеленого чаю (Camellia sinensis), ментол, гліцерілстеарат цитрат (зрощеного походження), ксантанова камедь, дигептилсукцій, капрілоілгліцерину/себацинової кислоти сополімер, ментиллактат, калію цетилфосфат, гліцерілстеарат SE, кокоглюкозид (з кокосового горіха), гліцерилолеат (рослинового походження), оксиди заліза, феноксиетанол, етилгегсилглінеце.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • 120мл
Класифікація:
Органічна
Об'єм:
120 мл
Тип шкіри:
Всі типи

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?