Всі категорії
Додати товар

'о hui clear science soft peeling 150 ml, преміальна м'яка пілінг-скатка з ензимами

995 грн -45% 550 грн
Опис

Лінійка Clear Science от люксового корейського бренда O HUI заснована на м'яких неагресивних очисних засобах на всі випадки життя, для всіх типів шкіри.

O HUI Clear Science Soft Peeling — це ніжний пілінг-гель на основі ферментів, який м'яко розчиняє кератин, видаляє старі змертвілі клітини шкіри, очищає від чорних цяток, залишаючи шкіру свіжою, чистою та повертаючи їй здоровий вигляд.

Пілінг-скатка O HUI Clear Science ніжно видаляє відмерлі клітини шкіри, його ферменти стабілізують кератин, який відповідає за оновлення й молодість шкіри, морські водорості, багаті на вітаміни та мінерали, зволожують шкіру, допомагають їй мати здоровий вигляд.

Засіб дуже м'яко відлущує відмерлі лусочки шкіри, зберігаючи зволоженість шкіри, це абсолютно не травмувальна процедура.

Пілінг-скатка допоможе омолодити шкіру обличчя, розгладить мікрорельєф, вирівняє тон.

Продукт діє дуже делікатно, не травмуючи й не подразнюючи шкірний покрив.

Склад збагачений вітамінами для зміцнення шкіри, екстрактами морських водоростей для зволоження шкіри та запобігання її пересиханню після використання пілінгу.

Ензими м'яко відлущують ороговілий шар клітин, запускають процеси регенерації пошкоджених ділянок, покращують мікроциркульцію крові, освітлюють чорні цятки.

Екстракт ламінарії багатий на вітаміни та мінерали, він сприяє зміцненню захисного шару шкіри, тонізує, знімає почервоніння, освітлює тон, бореться із сірістю й тьмяністю кольору.

Спосіб застосування: очистити обличчя від косметики. Нанести засіб сухими руками на суху шкіру обличчя, не зачіпаючи зону навколо очей. М'яко скочувати, рухаючись уздовж масажних ліній. Змити залишки засобу теплою водою. Можна використовувати 1-2 рази на тиждень.

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?