Всі категорії
Додати товар

O hui prime advancer skin pad, очисні серветки з pha-кислотами (70 шт.)

1545 грн
Опис

Prime Advancer Skin Pad освіжає шкіру, робить її гладкою і зволожує чутливу шкіру за допомогою інгредієнта PHA.

Серветки просякнуті сумішшю для видалення відмерлих клітин, що огрубілої шкіри. Мікрорельєф серветок дає змогу зробити поверхню шкіри гладкою та надати свіжості обличчю. PHA-кислота — це полігідрокислота, яка дуже схожа з AHA-кислотами, але, на відміну від них, має дуже великі молекули, які не проникають глибоко та працюють тільки на поверхні шкіри. Їх вплив виходить делікатнішим і водночас не таким глибоким, тому засоби з PHA безпечні для чутливої, реактивної, атопічної та шкіри з розацеа.

Омолоджує втомлену та тьмяну шкіру
Забезпечує зволоження шкіри 
Дбайливе очищення шкіри 
Зручно використовувати 

1. Інгредієнти PHA дбають про жирну шкіру та змертвілі клітини, роблячи текстуру шкіри м'якою та гладкою.

2. Подвійний догляд за шкірою з рельєфною та гладкою поверхнею з двосторонніми подушечками зі 100% целюлозної тканини.

3. Після очищення або перед нанесенням макіяжу можна використовувати як пакет для догляду за вологою шкірою.

Склад: очищена вода, дипропіленгліколь, гліцерин, 1,2-гександіол, бутиленгліколь, метилпропандіол, ніацинамід, трігалоза, пантенол та ін.основний інгредієнт Очисна вода, дипропіленгліколь, гліцерин, 1,2-гександіол, бутилінгліколь, метилпандіол, ніацинамід, трегалоза, пантенол, продукт ферментації лактобацил, екстракт кореня куркуми, алантоїн, гліциризат калію, бета-глюкан, сорбітол, гіалуронат натрію, екстракт червоного дуба, екстракт Orchidaceae, флоретин, екстракт Mattel, ацетилтратептід-9, екстратепті пальмітоїлтрипептид-1, пальмітоїлтетрапептид-7, глюконолактон, аденозин, етилгексілгліцерин, цитрат натрію, лимонна кислота, тринатрієва сіль ЕДТА, карбомер, трометамін, лактат натрію, полісорбат 20, етанол, гідролізована рицинова олія ПЕГ-40, запашник, лимонний, ліналоол функціональний чи ні

Як користуватися:

  1. Після вмивання обличчя акуратно протріть шкіру рельєфною стороною (крім шкіри навколо очей) у напрямку текстури шкіри або прикладіть м'яку сторону до ділянок, які потребують заспокоєння, і зніміть подушечку через 5-10 хвилин.

  2. Злегка поплескайте обличчя кінчиками пальців, щоб забезпечити вбирання залишків продукту шкірою.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?