Всі категорії
Додати товар

Скраб енергетичний matis reponse vitalite energising scrub

1150 грн -66% 400 грн
Опис

Скраб Matis Reponse Vitalite Energising Scrub, що стимулює оновлення клітин, робить шкіру свіжою, молодою і підтягнутою. Він впливає на епідерміс за допомогою гладких і м'яких поліетиленових частинок, що містяться в складі продукту. Вони інтенсивно, але дбайливо відлущують мертві клітини шкіри, надають обличчю здорового рівного кольору, гладкості, м'якості й пружності.

Іншими активними компонентами скрабу Matis Reponse Vitalite Energising Scrub є комплекси вітамінів (А, С, Е) і мінералів (цинк, мідь, залізо). Ці інгредієнти допомагають шкірі відновити свої захисні функції, живлять її, а також насичують втомлені клітини енергією.

Скраб Matis Reponse Vitalite Energising Scrub має приємну текстуру і тонізуючий цитрусовий аромат. Він підходить жінкам будь-якого віку з будь-яким типом шкіри, крім чутливої. З цим засобом обличчя завжди виглядатиме привабливим, доглянутим і сяятиме здоров'ям і красою.

нанести на обличчя і шию, уникати області навколо очей. Ніжно відлущити шкіру круговими рухами. Змити водою. Використовувати один-два рази на тиждень згідно з типом шкіри.

Оригінал, привезені з Європи. Новий, запакований в коробку в слюді.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • 50мл
Класифікація:
Міддл маркет Елітна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Тонізуюче

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?