Всі категорії
Додати товар

Ензимна маска-скраб для обличчя з інжиром + медова i'm from fig scrub mask set

1250 грн
Опис

1) Ензимна маска-скраб з інжиром I'm From Fig Scrub Mask 120г глибоко очищує поверхню шкіри від ороговілих частинок та забруднень, усуває лущення та надлишки шкірного себуму. Покращує мікроциркуляцію у клітинах епідермісу, сприяючи кращому засвоєнню активних компонентів та поживних речовин.
У скрабу густа цукрова консистенція із вкрапленнями дрібних частинок шкаралупи волоського горіха. Маска-скраб дбайливо очищає обличчя і легко змивається водою. У маски 100% веганська формула.

Основні діючі інгредієнти:

Ензими інжиру (1,2%) делікатно відлущують та стимулюють оновлення та регенерацію шкіри, зменшують прояви постакне. Вирівнює тон шкіри, надає гладкості та пружності.
Олія солодкого мигдалю заспокоює шкіру та знімає запалення, глибоко живить, відновлює еластичність та пружність.
Частинки шкаралупи волоського горіха делікатно полірують і вирівнюють рельєф шкіри, покращують кровообіг та мікроциркуляцію у клітинах. При регулярному застосуванні надають шкірі здорове сяйво, видаляють пігментацію та сліди пост-акне.
Підходить для будь-якого типу шкіри.

Спосіб використання:
на попередньо очищену вологу шкіру ніжно нанести скраб і дбайливо розподілити по обличчю, уникаючи область навколо очей. Залишити на 5-10 хвилин, змити теплою водою. Після маски рекомендується нанести зволожуючу маску. Застосовувати 1-2 рази на тиждень.

2) Маска для сяяння і відновлення шкіри з медом і прополісом I’m From Honey Mask 30г

Маска для обличчя I’m From Honey Mask має насичену формулу для миттєвого живлення, пом’якшення та сяяння шкіри. Багата на натуральні антиоксиданти вона забезпечує красивий, рівний колір обличчя, усуває лущення та інші ознаки зневоднення, має протизапальний ефект, покращує еластичніть та пружність шкіри.

Активні компоненти маски:

Мед і екстракт прополісу – багате джерело макро- і мікроелементів необхідних для здоров’я шкіри. Забезпечують глибоке живлення, зволоження, протизапальну і м’яку антибактеріальну дію.
Натуральні олії ши, жожоба і макадамії містять комплекс жирних кислот необхвдних для відновлення захисного бар’єру шкіри, покращують пружніть, скорочують втрату вологи через випаровування.
Вітамін Е живить та пом’якшує шкіру, уповільнює процеси старіння, має антиоксидантні властивості, захищаючи клітини від окислення.
Бета-глюкан має заспокійливу і протизапальну дію, знімає подразнення. Завдяки своїй високій антиоксидантній активності допомагає захистити шкіру від окисних процесів, що руйнують клітини епідермісу.
Маска I’m From Honey Mask має густу текстуру та приємний медовий аромат. Рекомендуємо для догляду за тьмяною, зневодненою шкірою будь-якого типу. Не використовувати, якщо є алергія на мед!

Особливості застосування:
Нанесіть маску на очищену шкіру обличчя, залиште на 10-15 хв після чого змийте теплою водою і нанесіть свій звичний догляд. Використовувати 1-3 рази на тиждень.

Стан: Новий
Колір:
  • Бордовий
  • Білий
Розмір:
  • 120мл
  • 15мл
  • 20мл
  • 100мл
  • 125мл
  • 200мл
  • 300мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?