Всі категорії
Додати товар

Цукровий скраб для облича may island 7

15 грн
Опис

1 шт 3 гр. Південна Корея
цукровий скраб, який ніжно очистить вашу шкіру. Він інтенсивно очищає шкіру від відмерлих частинок, ніжно поліруючи її. Завдяки ніжному масажу частинками чорного цукру поліпшується мікроциркуляція крові, оздоровлюється колір обличчя, посилюється клітинний поділ, прискорюється лімфодренаж.
Містить екстракт маткового молочка, екстракт меду та чорний цукор.
Чорний цукор м'яко очищає й полірує шкіру, видаляючи змертвілі частинки; сприяє усуненню чорних цяток, посилює кровообіг, у такий спосіб покращує колір обличчя.
Екстракт маточного молочка багатий на білок і незамінні амінокислоти, який живить шкіру та робить її сяйною. А також він багатий на мінерали, поліфенол, а порошок чорного цукру з ефектом скрабу очищає шкіру від відмерлих клітин і вугрів. А екстракт меду наповнює шкіру глибоким зволоженням і зберігає її еластичною.

Спосіб застосування: Відкрийте пірамідку зі скрабом, нанесіть на вологу шкіру обличчя, робіть легкий масаж обличчя впродовж 1-3 хвилин, особливу увагу приділяючи T-зоні та проблемним ділянкам. Вмийтеся теплою водою. Рекомендується використовувати 1-2 рази на тиждень.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Другой
Класифікація:
Натуральна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Тонізуюче Зволоження
Продавець
annkoviar
annkoviar
Супер-продавець
Охтирка
96% виконаних замовлень
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?