Всі категорії
Додати товар

Derma e нічний пілінг ексфоліант для обличчя. 60 мл

870 грн
Опис

🌞 🍀 DERMA E нічний пілінг ексфоліант для обличчя 🌞 🍀
60 мл.

Термін придатностіалістності 2026.

✔️ У наявності ціна актуальна, торга немає.

Без парабенів
Без фталатів
Без формальдегіду
Без вазеліну
Без сульфатів
Без мінеральних олив
Без штучних барвників
Без штучних ароматизаторів
Нічого шкідливого, тільки корисне. Це все, що вам потрібно для догляду за шкірою.

Бувають випадки, коли шкірі потрібно щось додаткове, щоб оживити колір обличчя і зробити його сяйним. Освіжіть Вашу шкіру за допомогою нічного пілінгу з альфа-гідроксикислотами від Derma E. Цей фаворит покупців — нічний пілінг — покликаний змінити шкіру, щоб вранці вона мала здоровий і молодший вигляд.

Сила цього потужного пілінгу полягає в освітлювальній шкірі неабразивної суміші 5% альфа-гідроксикислот, а саме суміші гліколевої кислоти з цукрової тростини та фруктових кислот.

Пілінг діє як відлущувальний засіб на ніч, видаляє змертвілі клітини шкіри, які можуть зробити шкіру тьмяною й приховати її природний блиск. Це пілінг з альфа-гідроксикислотами, який надзвичайно ефективний, але не заподіює шкоди шкірі. Мертві клітини шкіри безпечно, дбайливо й ефективно видаляються, тому не залишається почервоніння, а тільки гладка рівна текстура та здорове сяйво. З кожним разом після використання пілінгу тон шкіри стає більш сяйним, вирівнюється, а пігментні плями помітно освітлюються.

Пілінг не містить продуктів тваринного походження, не тестований на тваринах, 100% веган, у складі пілінгу немає парабенів, сульфатів, нафтопродуктів, ланоліну, глютену (клейковини), ГМО.

Застосування: рясно нанести пілінг рівним шаром на чисту шкіру обличчя перед сном. Уникати зони навколо очей. Залишити пілінг на ніч, а вранці ретельно змити. Використовувати 1-2 рази на тиждень.

Склад: очищена вода, гліколева кислота, гліцерин (рослинного походження), каприловий/каприновий тригліцерид (рослинного походження), стеаринова кислота (розвивального походження), цетиловий спирт (розвивального походження), органічна олія з насіння жожоба (Simmondsia chinensis), гліцерилстеарат (рожевого походження), гліцерілстеарату цитрат (рослинного походження), полісорбат 60, стеаріловий спирт (рослинного походження), молочна кислота, органічний екстракт листя зеленого чаю (Camelliasinensis), натрію аскорбілфосфат (вітамін С, Stay-C® 50), цетеариглюкозид (рожего походження), ксантанова камедь, диметикон, калію сорбат, феноксиетанол, етилгексилгліцері.

👉 Оплата на карту Приват Банка или Монобонка.
Налаштованим платежимом висилаю після передоплати вартості доставки в обидві сторони.
Доставка НП, укрпошта.
Укрісла тільки після повної оплати.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 60мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?