Всі категорії
Додати товар

The saem cell renew bio micro peel soft gel 25 мл пілінг-скатка

155 грн
Опис

Пілінг-скатка з рослинними стовбуровими клітинами The Saem.
Слабокислотний пілінг для обличчя The Saem Cell Renew Bio Micro Peel Soft Gel
Вік: без обмежень
Призначення: очищення, пілінг, заспокоєння
Час застосування: універсальний
Стать: для жінок
Класифікація: натуральна
Тип шкіри: Суха, Нормальна/Комбінована
Зроблено в: Корея
Об'єм 1.5 мл на 2-3 рази

Чудо-засіб Cell Renew Bio Micro Peel Soft Gel від The Saem — це делікатне очищення й відлущування, яке здатне зробити вашу шкіру бездоганною й сяйливою.

Засоби лінії Cell Renew Bio призначені для очищення й омолодження, — їх відмітною особливістю є найпотужніша дія, спрямована на синтез шкірою колагену, головного елемента молодості та пружності.

Так що, якщо ви раптом побажаєте на собі відчути тастю побачити, як ваша шкіра розквітає буквально на ваших очах, набуває еластичності й наливається здоровим сяйвом, то пілінг-скатка може стати незамінним учасником вашого ритуалу очищення.Пілінг можна використовувати на чутливій і примхливій шкірі — завдяки м'якій формулі він не травмує шкіру обличчя.

Він дбайливо очищає, цілком видаляючи ороговілі клітини шкіри, витягаючи з пор шкірне сало та надлишки жиру. Завдяки екстракту кори сосни пілінг має делікатну заспокійливу дію. Важливу роль у складі також відіграють мікрокристали целюлози та особливі стовбурові клітини, що отримуються зі пагонів рослин.

Саме ці компоненти на клітинному рівні запускають і природно прискорюють процеси регенерації, сприяють помітному поліпшенню відтінку шкіри та вирівнюванню її фактури. Застосовувати косметичний засіб рекомендується на тиждень не більш ніж двічі, орієнтуючись тільки на стан шкіри.

Перевага використання:

Засіб працює дуже м'яко, але ефективно;
Має чудовий натуральний склад на основі целюлози;
Пілінг під час використання скочується і м'яко полірує, шліфує й оновлює шкіру обличчя;
Пілінг допомагає контролювати жирність шкіри обличчя, роблячи її більш матовою після використання.

До складу засобу входять:

Рослинна целюлоза створює м'який ефект пілінгу, видаляє стару, ороговілу шкіру та забруднення пор.

Екстракт гібіскусу містить комплекс яблучної, винної, лимонної та гібіскусової кислоти, природне джерело вітаміну С, рослинний барвник, полісахариди, стероли та флавоноїди. Має тривалу зволожувальну й антиоксидантну дію, перешкоджає старінню, сприяє глибокому очищенню шкіри від відмерлих клітин і скороченню пор, уповільнює утворення комедонів. Має ефект легкого пілінгу (через комплекс фруктових кислот) — відлущує верхній шар епідермісу, покращує клітинний метіболізм і дає шкірі швидше оновлюватися.

Екстракт кори білої верби покращує стан шкіри, усуваючи запалення, нариви, вугровий висип, прищі та бородавки. Звужує розширені пори. Нормалізує роботу сальних залоз і виділення шкірного себуму, оптимізує товщину шкіри, відновлює її бар'єрні функції та синтез колагену.

Аргінін — відновлює пошкоджену шкіру, бореться зі зморшками, розгладжуючи шкіру, усуває пігментацію на шкірі, швидко загоює ранки та мікротріщинки на шкірі.

Екстракт дріжджів — очищає шкіру, надає легку підтягувальну та відновлювальну дію.

Підходить для всіх типів шкіри, зокрема для проблемної та чутливої.

Використання: нанесіть на очищену зволожену шкіру обличчя, уникаючи зони навколо очей і губ. Ніжно помасажуйте та змийте теплою водою. Використовуйте 1-2 рази на тиждень.

Переваги • вирівнює тон і текстуру, надає шкірі яскравості та свіжості; • тонізує й освітлює; • покращує мікроциркуляцію; • має виражені антиоксидантні й антивікові властивості.

Не містить сировини тваринного походження, бензофенон, мінеральні оливи, парабени, штучні пігменти.

відгуки:

* у мене шкіра суха. користуйтеся вже пів року, дужесотою. дбайливо очищає шкіру, колір обличчя стає здоровим, шкіра ніжна.

* Скатка супер!!! Підошла чудово. Шкіра після використання гладка. Особисто в мене почервоніння не викликало, хоча шкіра та чутлива.

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
Розмір:
  • Другой

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?