Всі категорії
Додати товар

Скраб з какао esse cocoa exfoliator e5, 50 мл

1480 грн
Опис

Скраб з какао ESSE Cocoa Exfoliator E5 вирівнює тон і рельєф, дарує відчуття свіжості та чистоти. Не викликає сухості та подразнення, повертає обличчю здоровий і доглянутий вигляд. Скраб підходить для всіх типів шкіри, може використовуватися як жінками, так і чоловіками.

До складу засобу входять:

Мікрочастинки какао відлущують ороговілі клітини епідермісу. Прискорюють оновлення шкіри, повертають їй свіжий і доглянутий вигляд.
Олії кокоса, марули і манкетті живлять і пом'якшують епідерміс. Доповнюють ліпідний бар'єр, захищають шкіру від сухості та подразнень. Після очищення Скрабом з какао зволожуйте шкіру Легким зволожувальним кремом від ESSE.
Мікрочастинки какао відлущують ороговілі клітини епідермісу. Прискорюють оновлення шкіри, повертають їй свіжий і доглянутий вигляд.
Олії кокоса, марули і манкетті живлять і пом'якшують епідерміс. Доповнюють ліпідний бар'єр, захищають шкіру від сухості та подразнень.
Після очищення Скрабом з какао зволожуйте шкіру легким зволожувальним кремом від ESSE.

Спосіб застосування

Умийте обличчя гелем Gel Cleanser C5 або іншим відповідним вам засобом. На вологу шкіру нанесіть скраб Cocoa Exfoliator E5, розподіліть рівномірно і помасажуйте. Залишки засобу ретельно змийте теплою водою, розпиліть на шкіру тонік і зволожувальний крем Light Moisturizer M5. Використовуйте один раз на тиждень або як рекомендує ваш фахівець.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
Класифікація:
Професійна
Тип шкіри:
Всі типи

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?