Всі категорії
Додати товар

Ензимний пілінг-скатка з галактомісиком manyo galactomy enzyme peeling gel 75ml ma:nyo

500 грн
Опис

Ензимний пілінг-скатка з галактомісісом Manyo Galactomy Enzyme Peeling Gel 75ml
Новий запечатаний. оригінал.
Термін придатності до 01.2027.

Ензимна пілінг-скатка м'яко, але ефективно очищає шкіру від ороговілих клітин. Вирівнює тон і текстуру шкіри, знімає запалення, робить шкіру гладкою й шовковистою.

Багатий рослинний склад допомагає доглядати за шкірою будь-якого типу, включно з чутливою, зволожує й допомагає утримувати вологу, знімає набряклість, освітлює пігментацію й запобігає появі зморщок. Засіб ефективно видаляє сальні корки та звужує пори. Завдяки екстракту галактомісуса запускає регенеративні процеси в клітинах, підсилює циркуляцію крові та відновлює внутрішньоклітинний обмін речовин.

Головний активний компонент пілінгу-скатки — ензим фіцин — унікальний інгредієнт, який міститься в інжирі. Ензим фіцин вважається еліксиром молодості, він тонізує, очищає, освітлює, має антивікову дію, забезпечує ліфтинг-ефект, має протизапальну дію, зволожує, регенерує, відлущує. Фіцин діє у 20 разів сильніше, ніж папаїн, вирівнює колір і оновлює шкіру, не викликаючи подразнення.

Фермент галактомісину має здатність розщеплювати поживні речовини та посилювати ступінь їх засвоюваності. Кераміди сприяють оновленню шкіри, поліпшують захисні та бар'єрні функції, нормалізують гідроліпідний баланс, захищають від зневоднення, мають омолоджувальний потенціал.

Мікроскристалічна целюлоза — натуральний компонент, який сприяє глибокому, але водночас делікатному очищенню пор від забруднень і ороговілих частинок, а також абсорбує надлишки шкірного жиру, надаючи шкірі чистоту та матовість. Екстракт центели азійської має протизапальну та ранозагоювальну дію, сприяє відновленню бар'єрних властивостей шкіри та утриманню вологи, знижує чутливість шкіри, зменшує набряки, має судинозміцнювальну дію та зменшує купероз.

Підходить для всіх типів шкіри
Спосіб застосування: нанести сухими руками пілінг-скатку на суху очищену шкіру. М'яко масажувати легкими круговими рухами доти, поки засіб не перестане скочуватися. Змити водою. Рекомендується застосовувати 1-2 рази на тиждень.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Сріблястий
Розмір:
  • 75мл