Всі категорії
Додати товар

Відновлюючий гель-пілінг для обличчя з екстрактом рожевого грейпфрута thalia, 170 мл

184 грн
Опис

Опис товару

Рожевий грейпфрут з Ямайки є джерелом вітаміну С, калію та антиоксидантів. Це унікальний інгредієнт, який роками використовується в догляді за шкірою.

Гель-пілінг з екстрактом рожевого грейпфрута спеціально розроблений для видалення омертвілих клітин із поверхні шкіри, не подразнюючи її завдяки активному інгредієнту AHA та відсутності великих гранул у текстурі.

Гель допомагає усунути шрами та плями від прищів, ретельно, проте делікатно очищаючи шкіру. Такий пілінг сприяє кращому поглинанню шкірою зволожуючих кремів при подальших доглядових процедурах. Після змивання гель-пілінгу шкіра обличчя набуває оксамитової м’якості.
Не містить SLES/SLS, парабенів і парафінів. Не містить шкідливих для здоров’я речовин.

Читати повністю

Характеристики

БрендTHALIA

ВиробникAKTEN

Вага170 мл

Країна виробництваТУРЕЧЧИНА

ЗастосуванняОчистити обличчя та обережно витерти рушником насухо. Для зовнішнього використання нанести гель-пілінг на обличчя та втирати круговими рухами протягом однієї хвилини. Змити теплою водою. Використовувати 1 або 2 рази на тиждень.

ЗастереженняУникати прямого контакту з очима. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Зберігати в недоступному для дітей місці при кімнатній температурі, подалі від сонячних променів. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

СкладВода, карбомер, етиловий спирт, гліцерет-26, цетримонію хлорид, віддушка, гліцерин, молочна кислота, екстракт плодів рожевого грейпфрута, екстракт шкірки рожевого грейпфрута, сік лимонного дерева, гліколева кислота, сік манго, екстракт пасифлори (маракуї), лимонна кислота, бензиловий спирт, дегідрооцтова кислота, лімонен, CI 16255 (кислотно-червоний 18), CI 19140 (жовте 5 озеро).

СтатьЖінкам

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Другой
Класифікація:
Дерматокосметика
Тип шкіри:
Комбінована
Призначення:
Зволоження
Продавець
matiuh
LIVESTA
Дніпро
67% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?