Всі категорії
Додати товар

Мікродермальний скраб esse microderm exfoliator e6, 50 мл

1480 грн
Опис

Мікродермальний скраб ESSE Microderm Exfoliator очищає шкіру обличчя від забруднень і ороговілих клітин. Стимулює оновлення епідермісу, вирівнює рельєф і тон шкіри. Робить пігментацію, постакне, зморшки і недосконалості менш помітними. Прискорює обмін речовин у тканинах, повертає обличчю доглянутий вигляд. Скраб підходить для жінок і чоловіків зі зрілою шкірою будь-якого типу. Не викликає сухості та подразнення, може використовуватися навіть для чутливої шкіри.

Активні інгредієнти:

- Каолін очищає шкіру від себума і забруднень. Відлущує ороговілий епідерміс, повертає шкірі гладкість, вирівнює тон і рельєф.
- Олії марули, кокоса і жожоба живлять епідерміс і покращують його бар'єрні властивості. Захищають від сухості, лущення і подразнення, роблять шкіру більш стійкою до агресивних чинників ззовні.
- Екстракт ройбуша і токоферол, антиоксиданти. Перешкоджають пошкодженню клітин вільними радикалами, захищають від окислювального стресу і передчасного старіння. Прискорюють обмін речовин, знімають сліди втоми, дарують шкірі здоровий і доглянутий вигляд. 

Спосіб застосування

На вологу шкіру після вмивання нанесіть одну ложку скрабу Microderm Exfoliator E6. Розподіліть рівномірно і масажуйте круговими рухами, далі змийте залишки засобу теплою водою. На чисту шкіру нанесіть крем, наприклад, Rich Moisturizer M7. Використовуйте один раз на тиждень або як рекомендує ваш фахівець.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
Класифікація:
Професійна
Тип шкіри:
Всі типи

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?