Всі категорії
Додати товар

Пілінг-скатка з лимоном images

60 грн
Опис

Пілінг для обличчя від фірми IMAGES є універсальним доглядовим засобом для шкіри обличчя. Гель ексфоліант дбайливо очищає шкіру від ороговілих клітин і чорних крапок. Він інтенсивно зволожує, надає шкірі сяйво і гладкість. Сприяє швидкому відновленню клітин, вирівнює тон і покращує колір обличчя. Косметичний засіб сприятливо впливає на загальний стан шкірного покриву, регулює вироблення жиру і покращує мікроциркуляцію крові.

До складу скрабу входить екстракт лимона, який зміцнює капіляри, відлущує і прибирає подразнення.

Алое вера - активно живить і зволожує шкірний покрив, має пом'якшувальну та протизапальну дію. Добре загоює і покращує регенерацію клітин.

Гіалуронова кислота - зволожує і утримує вологу всередині за допомогою захисної плівки.

Регулярне застосування пілінгу в доглядових процедурах забезпечує гладкість, красивий і рівний тон. Прибирає тьмяність і надає шкірі свіжість і сяйво.

Доповнивши косметичні процедури таким пілінгом, ви забезпечите шкірі комплексний догляд і додасте їй гарний зовнішній вигляд.

Спосіб застосування:

Використовувати засіб слід 1-2 рази в тиждень. Наносити гель-скатку потрібно на шкіру без макіяжу, важливо, щоб вона була сухою. М'якими рухами засіб розподіляють по обличчю і залишають на дві хвилини, після чого змивають теплою водою разом з утвореними грудками. Застосовуйте скатку перед нанесенням косметики - крему, маски, сироватки, щоб збільшити її ефективність.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • 100мл
Класифікація:
Міддл маркет
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антиакне Зволоження

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?