Всі категорії
Додати товар

Пілінг-скатка для обличчя missha ultra hyalron peeling gel 100 ml

450 грн
Опис

Пілінг-гель від Missha Super Aqua Ultra Hyalron Peeling Gel допоможе очистити шкіру від забруднень, як зовнішніх, так і тих, що є глибоко в порах, наситити її вологою, зарядити енергією та зробити здоровішою і красивішою. Засіб зволожує шкіру без відчуття стягнутості, який часто наявний після вмивання. Ідеально на першому етапі процедур з догляду перед нанесенням тоніка або сироватки.

До складу цього засобу входять активні кислоти (винна, молочна, яблучна та лимонна), які дбайливо очищають і оновлюють шкіру, водночас впливаючи виведення загрянок шкіри на клітинному рівні. Антибактеріальна властивість має екстракт водорості хлорели. Він сприяє також усуненню запалень, спричинених бактеріальними агентами. Екстракт актинідії багатий на вітамін С. Він тонізує шкіру, вибілює її й акуратно відлущує, у такий спосіб омолоджуючи. Протизапальна дія має витяжку з зеленого чаю. А зволожувальним компонентом, що насичує водночас дерму корисними вітамінами, є екстракт бамбука. М'яко очищаючи та відлущуючи, цей засіб дарує вашій шкірі молодість і красу.

У разі регулярного застосування пілінг-гель сприяє усуненню пігментації, чорних цяток, згладжуванню дрібних зморщок і надає шкірі здорового вигляду.

Підходить для будь-якого типу шкіри.

Спосіб застосування: нанести пілінг потрібно на суху шкіру обличчя. Помасажувати вологими руками до появи своєрідних ковтунців. Змити. Використовувати засіб можна 2-3 рази за тиждень.

100 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Блакитний
Розмір:
  • 100мл
Тип шкіри:
Всі типи