Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Скраб для тіла

160 грн -7% 150 грн
Опис

PALERMO COFFEE BODY SCRUB виготовляється з кави, морської солі, масла виноградних кісточок і кориці. Основна діюча речовина у складі скрабу - кофеїн, який надає судинорозширювальну дію, завдяки чому посилюється приплив крові і прискорюється обмін речовин. Це сприяє омолодженню шкіри і розщепленню жирів. Завдяки сильному отшелушивающему ефекту, наш скраб дозволяє розгладити поверхню шкіри і прибрати, або, як мінімум, зробити розтяжки менш помітними. Олія, що входить до складу, зволожує і живить шкіру.

Применение: 

Проблемные зоны: скраб наносить в течении 10-15 минут, затем смыть теплой водой (использовать 3-4 раза в неделю).

Тело: скраб наносить на влажную кожу, массировать в течении 5-10 минут, затем смыть теплой водой (использовать 2-3 раза в неделю).

Лицо: скраб наносить на влажную кожу, массировать в течении 2-5 минут, затем смыть теплой водой (использовать 2-3 раза в неделю).

Противопоказания: гнойные воспаления на коже, пересушена кожа, индивидуальная непереносимость ингредиентов, входящих в состав скраба.

Состав: кофе, масло виноградных косточек, морская соль, корица.

Термін придатності: 12 місяців. Зберігати в прохолодному сухому місці при температурі від +5 до +30 С. Умови зберігання: Зберігання у відкритому вигляді не більше 14 днів. Після відкриття зберігати в холодильнику. Маса Нетто: 150 гр. Зроблено в Україні

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Тип шкіри:
Суха
Продавець
leopo...
leopolisclubec
Житомир
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?