Всі категорії
Додати товар

Пілінг для обличчя з keratoline 30 мл

177 грн з 07 Травень - додавайте до обраного

253 грн
Опис

Маска-пілінг для обличчя з Keratoline – це ефективно відлущуючий засіб, який надає м'якості та здорового вигляду шкіри. Активне видалення ороговіли клітин епідермісу. Рівномірний колір обличчя, відсутність жирного блиску.

Корисна дія

Для регулярного догляду за обличчям недостатньо звичайного вмивання. Щоб оновити верхній шар епідермісу, знадобиться м'який пілінг обличчя, під час якого видаляються ороговілі клітини.

Для цього використовується маска-пілінг із активними рослинними компонентами. В її основі лежить активна речовина – Keratoline – що сприяє відлущуванню шкіри. Обличчя набуває рівномірного рельєфу і кольору, усувається жирний блиск, з'являється природна бархатистість, гладкість.

Якщо у вас чутлива шкіра, яка страждає від погодних умов, радимо купити гель-пілінг для застосування у міжсезоння. Обвітрена особа схильна до лущення, усунути наслідки якого допоможе продукт із Keratoline.

Поради щодо застосування

Нанесіть гель на 10-15 хвилин на обличчя, а потім змийте водою. Частота застосування вибирається індивідуально – приблизно 1-3 рази на тиждень.

Важливо!

Зберігати засіб для пілінгу потрібно в холодильнику трохи більше 3 місяців.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • 30мл
Класифікація:
Аптечна Гіпоалергенна Дерматокосметика Мас маркет Міддл маркет Натуральна Нішева Органічна Професійна Елітна
Об'єм:
30 мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антиакне Антивікове Матуюче Живлення Тонізуюче